Imagine terifiantă cu Marcel Toader pe patul de spital! Afaceristul are probleme cardiace

marcel_toader.jpg

marcel toader
Marcel Toader se ceartă de un an cu Brancu
Foto: arhivă personală

Marcel Toader se resimte la un an de la scandalul divorţului dintre el şi Maria Constantin. Omul de afaceri a ajuns recent la spital, în Constanţa, acuzând probleme cardiace. Medicii i-au recomandat o operaţie, intervenţie pe care fostul rugbist nu are cum să o mai amâne.

Marcel Toader a avut drumuri dese la Constanţa, dar se pare că una dintre vizitele în oraşul lui natal, nu a fost tocmai plăcută. Afaceristul a ajuns la spital, iar medicii i-au recomandat o intervenţie la inimă. A trecut mai uşor datorită tot unei femei, care i-a alinat suferinţa şi a stat lângă patul lui ca să se asigure că e în regulă toată noaptea. 

"Există o femeie care e liantul tuturor oamenilor cu care petrec timp. Este liantul lucrurilor bune care se întâmplă în jurul meu. Este o femeie extraordinară. Lizeta a stat lângă mine cât am stat internat, fără să-i cer, a stat lângă mine toată noaptea. Mi-a adus apă la pat", a povestit Marcel Toader la Antena Stars. Este vorba despre avocata Lizeta Oprea, şi ea originară din Constanţa. 

marcel_spital.jpg

marcel toader spital
Marcel Toader a fost îngrijit de o prietenă apropiată
foto: captură video

Marcel Toader a făcut declaraţii despre ultimul control medical şi a făcut publice imagini de pe patul de spital, care i-au cam şocat pe apropiaţii omului de afaceri. 

"După ultimii patru ani, după ultima cănicie am decis să intru într-o reparaţie capitală. Acum şase ani, când am avut infarctul, din cauză că am ajuns târziu la spital, inima a suferit foarte mult. Mi s-a pus un stern. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale. Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile. M-am decis să nu mă mai supere nimeni şi să nu mă mai supăr", a spus Marcel Toader.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • După cele şase mariaje soldate cu divorţuri furtunoase, care i-au adus o groază de ”beneficii”, financiare, dar şi de imagine, Marcel Toader a decis să schimbe puţin profilul iubitelor sale. Aşa că, zilele trecute, a invitat-o în oraş pe una dintre ispitele care au făcut senzaţie în costum de baie în emisiunea ”Insula Ispitelor” (Antena 1). Îmbrăcat la patru ace, el s-a dat peste cap ca să o impresioneze pe blondina sexy.

  • “N-am noroc, ce să fac?” este o celebră melodie, pe care regretata Anda Călugăreanu o cânta în urmă cu mai bine de două decenii, și care i se potrivește de minune lui Marcel Toader (55 de ani). Afaceristul a dus şase femei la altar, însă acum, după divorţul de Maria Constantin, nici nu vrea să mai audă de însurătoare.