Imagine de colecţie! Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, la nunta de acum un deceniu

ioanaginghina.jpg

ioana ginghina
Ioana Ginghină aniversează 10 ani de mariaj cu Alexandru Papadopol
Foto: arhivă personală

E motiv de sărbătoare mare acasă la actorii Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol. Cei doi aniversează 10 ani de când şi-au spus "da" în faţa altarului şi au împărţit rele şi bune. Vedeta a publicat o imagine de la ceremonia religioasă, însoţită de un mesaj emoţionant.

 Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol sunt unul dintre cele mai longevive şi discrete cupluri din showbizul autohton, iar povestea lor de dragoste pare desprinsă din telenovelele în care au jucat. Actriţa a anunţat că, vineri, că se împlinesc zece ani de când a spus cel mai important ”da” din viaţa ei şi speră ca mariajul ei să rămână la fel de solid. Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ruxandra, fetiţa lor în vârstă de 9 ani, este cel mai bun lucru care li s-a întâmplat în viaţă.

ioana ginghina alexandru papadopolZoom
Ioana şi Alexandru Papadopol, la ceremonia lor de căsătorie de acum 10 ani
Foto: arhivă personală

"Acum exact 10 ani, am jurat să ne fim alături la bine şi la greu. Ne-am ţinut de cuvânt până acum şi sperăm la încă 50", a notat Ioana Ginghină în dreptul fotografiei în care îl priveşte tandru pe soţul ei. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Ca în fiecare vară, actriţa Ioana Ginghină a ţinut una dintre curele ei preferate – cea cu pepene roşu. Timp de zece zile a dat gata zece pepeni, dar nu a mai mâncat absolut nimic altceva. Azi, acul cântarului arată cu 5 kilograme mai puţin.

  • ioana ginghina cura de slabire rol

    Actriţa Ioana Ginghină are casa plină de pepeni! De câteva zile, vedeta a renunţat să mai mănânce altceva şi îşi detoxifică organismul astfel. Nu doar că se simte mai bine, ci a reuşit şi să slăbească două kilograme în trei zile şi continuă să se alimenteze exclusiv cu pepene.

  • ioana ginghina cura de slabire rol

    Adepta unui stil de viaţă sănătos, Ioana Ginghină reuşeşte să jongleze cu tentaţiile culinare, iar asta se vede cel mai bine la silueta ei. Actriţa a fost nevoită să slăbească câteva kilograme pentru un nou rol şi a rezolvat problema fără prea mari eforturi. A scos din alimentaţie "ingredientele" care ştiau că ar putea să-i pună în pericol planul şi acul cântarului i-a indicat atât cât îşi dorea.

  • ioana ginghina costum de baie vacanta grecia

    Știa Ioana Ginghină (39 de ani) de ce mănâncă zece zile doar pepene roșu. Actrița defilează fără nicio emoție acum pe plajele din Grecia, în costum de baie, unde se află în vacanță cu soțul și fetița ei. Șatena a dat jos 5 kilograme în urma dietei pe care a ținut-o și se poate răsfăța acum cu fel de fel de preparate tradiționale.