Ilinca Vandici și Simona Pătruleasa, exemple de eleganță la Gala Femeilor de Succes

ilinca_vandici-simona_patruleasa.jpg

ilinca vandici Simona patruleasa
Ilinca Vandici și Simon Pătruleasa sunt colege la Kanal d
foto: arhiva personală

Două dintre vedetele Kanal d au făcut senzație marți seara la Gala Celebrity Awards - Femei de succes. Ilinca Vandici și Simona Pătruleasa au atras toate privirile pe covorul roșu. Prezentatoarea Fan Arena și știrista de la Kanal d s-au aflat printre premiante și au pozat mândre etalându-și trofeele, dar și ținutele sexy.

Cea de-a cincea ediţie a Galei Celebrity Awards –Femei de succes a avut loc marți, fiind un prilej pentru ca cele mai în vogă vedete din televiziune, film, muzică, modă, dar şi femei de afaceri să își dea întâlnire sub același acoperiș. 

simona_musca_simona_patruleasa_adela_diaconu_ilinca_vandici.jpg

Simona musca simona patruleasa adela Diaconu ilinca vandici
Cele două vedete Kanal d, alături de scriitoarea Simona Muscă și Adela Diaconu
Foto: arhivă personală

“Ne-am dorit să scoatem în evidenţă femeile de succes din România, să arătăm tuturor că se poate, iar poveştile lor să fie auzite mai departe. Puterea exemplului poate fi totul şi suntem convinse că şi această ediţie a fost una reuşită”, au spus Flavia Covaciu si Oana Irimia, organizatoarele evenimentului.

gala.jpg

simona patruleasa oana irimia flavia covaciu
Simona Pătruleasa, între cele două organizatoare, Oana Irimia și Flavia Covaciu
Foto: arhivă personală

Ilica Vandici și Simona Pătruleasa, premiate de profa lui Brad Pitt

La decernarea premiilor a asistat celebra Ivana Chubbuck, creatoarea unei şcoli de actorie la Hollywood şi trainer al unora dintre cei mai cunoscuţi actori, precum Brad Pitt, Halle Berry şi Charlize Theron. Profesoara de actorie este obişnuită cu ţara noastră, ea fiind invitată să predea cursuri de actorie şi public speaking în septembrie, la Bucureşti. Tot ea a fost cea care le-a înmânat vedetelor noastre premiile.

simona_patruleasa.jpg

Simona patruleasa gala femei succes
Simona Pătruleasa este una dintre cele mai elegante vedete din showbiz
Foto: arhivă personală

Simona Pătruleasa a făcut furori cu silueta într-o salopetă din dantelă fină, iar Ilinca Vandici a strălucit la propriu într-o ținută neagră cu aplicații din paiete și pietre, în ton cu sezonul de sărbători. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1