Ilinca Vandici, mireasa cu cele mai multe ţinute! Cum s-a îmbrăcat la petrecere

invitati.jpg

invitati ilinca vandici nunta
Ilinca Vandici şi soţul ei Andrei Neacşu, alături de colegii vedetei de la "Bravo, ai stil!"
Foto: arhivă personală

Nu degeaba este prezentatoarea unei emisiuni de stil! Ilinca Vandici a fost duminică, la nunta ei şi la botezul lui Zian, ca pe podium. Vedeta Kanal d a îmbrăcat trei ţinute pentru cele două evenimente speciale din viaţa ei. La biserică a purtat o creaţie semnată Răzvan Ciobanu, iar la petrecerea de la Palatul Snagov alte două ţinute extravagante, de care s-a ocupat designerul Andra Turcanu.

Ilinca Vandici (30 de ani) a făcut parada modei la propria ei nuntă. A apărut la ceremonia religioasă într-o rochie de mireasă atipică, de culoare roz, cu multe paiete şi trenă, iar la petrecerea la care a chemat 500 de invitaţi vedeta s-a schimbat. Ilinca a dat ţinuta creată de colegul ei de emisiune, Răzvan Ciobanu, pe o rochie albă, dar să nu vă imaginaţi că a fost una clasică.

ilinca_vandici_nunta.jpg

ilinca vandici
Ilinca Vandici, o mireasă atipică
foto: Blitz/Click!

Vedeta a îmbrăcat o piesă vestimentară, cu spatele gol, accesorizată cu pene şi pietre. Şi soţul ei a renunţat la sacoul cu libelule şi pantofii extravaganţi în favoarea unui costum elegant, cu cămaşă albă şi papion.

ilinca_si_andrei.jpg

ilinca vandici andrei neacsu nunta petrecere palat snagov
Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu au avut mai multe ţinute
Foto: arhivă personală

Pe finalul serii, Ilinca a trecut din nou pe la cabina de schimb şi a îmbrăcat un costum alb, cu pantaloni şi sacou cambrat cu peplum evazat. Piesa de rezistentă a fost voaleta neobişnuită pe care Ilinca a purtat-o pe cap.

ilinca_sacou.jpg

ilinca vandici andra turcanu designer
Ilinca a dansat cu Andra Turcanu, designerul care i-a realizat două dintre cele trei ţinute
Foto: arhivă personală
    

Botezul și cununia religioasă au avut loc la biserica Sfântul Nicoale, din Tunari. Nași de botez și de cununie au fost doi prieteni buni de-ai mirelui, Andrei Neacșu (25 de ani). Atmosfera a fost animată de Adrian Minune, Lidia Buble, Matteo şi Taraful Cleante.

A post shared by Andra Turcanu (@andraturcanu) on

Loading...

Citește și

 • ilinca vandici

  Urmează un moment special în familia Ilincăi Vandici (30 de ani), în acest weekend. Duminică, pe 15 octombrie, prezentatoare va fi condusă la altar de Andrei Neacșu (26 de ani), cel căruia i-a dăruit un băiețel. Vedeta de televiziune a anunțat că va face și botezul micuțului Zian, în aceeași zi cu nunta.

 • foto

  Ilinca Vandici (31 ani) a avut parte de cele mai frumoase şi emoţionante momente din viaţa ei duminică, 15 octombrie. În această zi s-a cununcat religios cu alesul inimii şi şi-a botezat fiul. Ilinca a avut o apariţie inedită, purtând o creaţie a lui Răzvan Ciobanu, colegul ei de la emisiunea "Bravo, ai stil". Rochia de un roz prăfuit, cu trenă a contrastat puternic cu ţinuta aleasă de soţul său, Andrei.

 • Dacă până nu demult poza în fata fără noroc în dragoste, Ilinca Vandici e mai fericită ca niciodată de când l-a cunoscut pe actualul ei iubit. Prezentatoarea Kanal d a anunţat la finele anului 2016 că este însărcinată cu Andrei Neacşu, fiul primarului din Tunari, şi va deveni pentru prima dată mămică în 2017. La scurt timp după anunţ, vedeta s-a răsfăţat într-o vacanţă exotică alături de bărbatul căruia îi va dărui un copil.

 • ilinca vandici

  Ilinca Vandici s-a ținut de cuvânt și nu a apărut într-o rochie cu voal la botezul micuțului Zian. Prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil!” a ales o creație a lui Răzvan Ciobanu, colegul ei de emisiune, roz prăfuit, cu trenă.

 • ilinca vandici

  Cu trei nume mari din lumea mondenă autohtonă care-și pun pirostriile în aceeași zi, Adi Mutu, Ilinca Vandici și Vali Crăciunescu, probabil că a fost bătaie pe artiștii care să întrețină atmosfera la petrecerile de nuntă.

 • ilinca vandici rochie mireasa nunta

  E forfotă mare acasă la Ilinca Vandici! Prezentatoarea Kanal d se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă duminică (15 octombrie) şi face ultimele pregătiri şi probe. Vedeta l-a ales pe designerul Răzvan Ciobanu ca să-i croiască ţinuta din ziua cea mare şi este extrem de mulţumită de rezultat. Ea va purta o creaţie diafană, cu paiete, care îi va pune silueta în valoare.