Ilinca Vandici i-a dat de lucru lui Răzvan Ciobanu! Cum arată rochia ei de mireasa

ilinca-vandici.jpg

ilinca vandici rochie mireasa nunta
Ilinca Vandici nu va purta o rochie de mireasă albă
Foto: Zoltan Lorencz

E forfotă mare acasă la Ilinca Vandici! Prezentatoarea Kanal d se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă duminică (15 octombrie) şi face ultimele pregătiri şi probe. Vedeta l-a ales pe designerul Răzvan Ciobanu ca să-i croiască ţinuta din ziua cea mare şi este extrem de mulţumită de rezultat. Ea va purta o creaţie diafană, cu paiete, care îi va pune silueta în valoare.

Ilinca Vandici (30 de ani) are emoţii mari pentru acest sfârşit de săptămână când va avea un dublu eveniment. Vedeta va fi condusă la altar de Andrei Neacşu (26 de ani), bărbatul căruia i-a dăruit un băieţel, dar îşi va boteza şi copilul, pe Zian, în vârstă de două luni şi jumătate. Prezentatoarea este secretoasă în privinţa detaliilor, dar a mărturisit totuşi că petrecerea va avea loc într-un cadru de basm.

vandici_rochie.jpg

ilinca vandici rochie de mireasa
Creaţia pe care Ilinca Vandici o va purta este semnată Răzvan Ciobanu
Foto: arhivă personală

Vedeta va îmbrăca o rochie semnată Răzvan Ciobanu, colegul ei de la "Bravo, ai stil!", care zilele aceastea a avut ceva de lucru pentru a definitiva ţinuta miresei. Ilinca nu a ales o rochie albă, ci una aurie cu paiete, tip sirenă, care să-i pună silueta în valoare.

Recent, vedeta a făcut publice câteva imagini din atelierul designerului, suficient cât să sporească misterul asupra creaţiei. " Aproape gata, dar nu vrea să o vedeţi încă", a scris Ilinca în dreptul fotografiei.â

material.jpg

ilinca vandici rochie mireasa nunta
Răzvan Ciobanu a avut de lucru la rochia colegei de la "Bravo, ai stil!"
Foto: arhivă personală

Ilinca şi Andrei au invitat la 500 de persoane care să le fie alături în ziua cea mare. Mirii, naşii şi invitaţii vor petrece la un loc select din Bucureşti. 

 

 

Loading...

Citește și

 • ilinca vandici look schimbat bravo ai stil

  Ilinca Vandici a ajuns miercuri acasă cu bebeluşul după ce duminică (23 iulie) a trecut prin emoţii mari. Prezentatoarea "Bravo, ai stil!" de la Kanal d a născut prin cezariană un băieţel perfect sănătos, decizia operaţiei fiind luat de medicul care a urmărit-o pe vedetă pe întreaga durată a sarcinii. La externarea de la clinica privată, Ilinca a povestit de ce nu i s-a recomandat naşterea naturală, variantă pentru care optase iniţial.

 • ilinca vandici

  Ilinca Vandici trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei alături de familie. Nu are nici două luni de când a născut, are o siluetă de invidiat, este fericită alături de soțul său, iar băiețelul pe care l-a adus pe lume le aduce în fiecare zi o rază de soare în suflete.

 • ilinca vandici rochie mireasa nunta

  Duminică, 23 iulie, Ilinca Vandici a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Vedeta Tv este în culmea fericirii, iar în această zi specială, l-a avut alături pe soțul său, Andrei Neacșu, care a așteptat la rândul lui cu sufletul la gură marele moment.

 • ilinca vandici familie copil sot

  Pe 23 iulie, Ilinca Vandici a adus pe lume un băiețel perfect sănătos care a adus multă bucurie în familia vedetei. Nespus de încântată de minunea care s-a petrecut în viața ei, Ilinca a publicat prima fotografie cu bebelușul.