Ilinca Vandici, coşmaruri în vacanţa din Thailanda: «Era multă mizerie»

ilinca_vandici.jpg

Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a crezut că va ajunge în paradis, însă totul s-a transformat într-un coşmar. Vacanţa din Thailanda nu i-a fost deloc pe plac vedetei care se aştepta să găsească acolo plaje curate şi privelişti de nedescris.

Prezentatoarea tv a mărturisit că plănuise vacanţa asta de mult timp şi avea aşteptări foarte mari, însă nu a meritat efortul. Vedeta a ajuns să spere ca această experienţă neplăcută să nu se mai repete vreodată.

„Ce facem noi e frumos, dar emoțiile prin care trecem și toată energia pe care o pierdem la filmări e mult mai mare decât la un job obișnuit. Avem și noi nevoie de zile de relaxare. M-am gândit să plecăm undeva unde e cald și frumos. Am ales Thailanda. Vacanță de vis! După un zbor de vreo 12 ore, am ajuns acolo!

A fost cea mai urâtă vacanță în care am fost eu vreodată! În poze pare frumos. Am ales anumite locuri că să facem poze și părea frumos… Thailanda, multe insule, apă, palmieri, asta ne așteptăm să găsim acolo. Nimic! Plaje murdare, puține, plecam cu barca în fiecare zi pe alte insule că să găsim acel paradis feeric despre care auzeam. Era că în Eforie Nord o mie nouă sute toamna. Mulți indieni, mulți!

Era multă mizerie. Gândaci imenși! M-a șocat și nu am mai văzut niciodată în viață mea, sper nici să nu mai văd… Cum să zic… La fiecare colț de stradă oferte de … prostituție! Ce voiai, cum îți doreai, nu mai conta. Unul lângă altul, trăgeau de oameni. Am fost șocată! Urât, aglomerație! Stăteai o zi în resort, două… Și atât? Ce mai făceai? Nu sunt divă fițoasă, vreau să cunosc culturi…”, a spus Ilinca Vandici la TeoShow.

loading...
Loading...

Citește și