Ilinca și Alex au primit iconițe de la un preot român din Kiev

ilinca_alex.jpg

Romania Eurovision, Kiev, finala Eurovision, Ilinca Bacila, Alex Florea, "Yodel It"
Ilinca și Alex, fericiți după semifinală
foto: TVR

Reprezentanții României la Eurovision 2017, competiție ce se desfășoară la Kiev, Ucraina, primesc ajutor și de la slujitorii Domnului, care s-au rugat pentru ei. Alex Florea și Ilinca Băcilă au primit niște daruri de la un preot.

Ilinca și Alex au primit iconițe de la un preot român din Kiev, pe nume Dumitru Popescu. Acesta slujește într-un paraclis, chiar în Catedrala Adormirea Maicii Domnului, principala catedrală a Lavrei Pecerska, ridicată în anul 1073, pe un loc arătat prin descoperire dumnezeiască.

Părintele Dumitru Popescu s-a rugat pentru reușita celor doi tineri la Eurovision, i-a pomenit la Sfânta Liturghie de sâmbătă dimineața și i-a binecuvântat pe artiștii români. Mai mult, părintele le-a transmis urările sale și le-a dăruit iconițe, prin intermediul reporterului Click!, căci soliștii nu s-au trezit devreme pentru a merge la biserică, dorind să se odihnească pentru a fi în formă maximă.

Finala Eurovision este transmisă în 13 mai, în direct la TVR 1, iar Alex Florea și Ilinca Băcilă vor intra în concurs spre sfârșitul competiției, mai precis la poziția 20. Reprezentanții României concurează cu o piesă compusă de Mihai Alexandru. 

eom.jpg

romania eurovision
România, locul 7 la Eurovision 2017
Foto: Getty

preot.jpg

preot kiev
Reprezentanții României au primit daruri de la un preot din Kiev
Foto: Tatiana Solomon

catedrala kiev

iconite.jpg

iconite
Iconițele primite de Ilinca și Alex
Foto: Tatiana Solomon
Loading...

Citește și

 • eurovision

  Emoții maxime pentru reprezentanții noștri la Eurovision, Ilinca Băcilă și Alex Florea, care în 13 mai dau examenul cel mare, la Kiev, în finala concursului cântecului european. Întreaga delegație a României este alături de tinerii care speră la o clasare foarte bună.

 • eurovision

  Românii sunt cu ochii pe TVR, mai exact, pe Eurovision 2017. Emoții din ce în ce mai mari, atât pentru reprezentanții României la Eurovision, Ilinca Băcilă și Alex Florea, dar și pentru toți românii, care îi susțin din toată inima. Sâmbătă, 13 mai, are loc finala Eurovision, iar după calculele și preconizările multora, România are mari șanse să ocupe un loc foarte bun în competiție.

 • ilinca si alex florea

  Sâmbătă, 13 mai, va fi ziua cea mare pentru Ilinca și alex Florea pentru că vor trebui să se afirme din nou pe scena de la Kiev și să aspire la câștigarea concursului. Competiția este însă una foarte strânsă și nu doar în ceea ce privește talentul muzical.

 • eurovision 2017 alex florea ilinca bancila yodell it

  Sâmbătă seara (13 mai) Ilinca şi Alex Florea intră în finala Eurovision, reprezentând România, fiind, potrivit unui sondaj, cel mai bun duo din competiţie. Piesa "Yodel It!” se află pe a şaptea poziţie la casele de pariuri după Portugalia, Italia, Bulgaria, Belgia, Suedia şi Marea Britanie. În urmă cu o săptămână, piesa compusă de Mihai Alexandru se găsea pe locul al şaselea.