Ilinca filmează totul la Eurovision 2017! Ce fac reprezentanții României la Kiev

alex_si_ilinca_3.jpg

alex florea, ilinca
Ilinca și Alex FLorea, ”binecuvântați” de niște porumbei albi
foto: captură

Ilinca Băcilă, concurenta care va reprezenta România la Eurovision 2017 împreună cu Alex Florea, și-a propus să filmeze întreaga ei experiență ucraineană și s-o împărtășească prietenilor ei virtuali. Iată ce a filmat în primele zile de când se află în Kiev.

Ilinca Băcilă (18 ani) încarcă pe canalul propriu de YouTube un rezumat al fiecărei zile petrecute la Kiev. În imagini apar colegul ei de scenă, Alex Florea, membrii delegației României la finala internațională Eurovision 2017, dar și părinții solistei.

Alex și Ilinca au vizitat deja centrul orașului, au aruncat un bănuț în fântâna din piața centrală, cu speranța că dorința pe care și-au pus-o atunci se va împlini, s-au rugat la o biserică din Kiev, au cântat la un pian pe stradă, și-au pus pe cap un porumbel alb, au admirat niște ouă imense de Paște, s-au plimbat cu metroul ucrainean  și au mâncat la un mall subteran.

Cei doi vor intra în concurs cu piesa ”Yodel It” în cea de-a doua semifinală, joi, 11 mai, la poziția 6. Finala competiției are loc sâmbătă, 13 mai.

Loading...

Citește și