Ilinca Băcilă şi Alex Florea şi-au investit premiul de 5.000 de euro în Eurovision

e112-13-vedette-15-col-ili.jpg

Cei doi soliști se află în febra pregătirilor pentru show-ul din Ucraina

Ilinca Băcilă (18 ani) și Alex Florea (25 de ani), câștigătorii Selecției Naționale cu piesa ”Yodel It”, au ajuns pe 1 mai la Kiev, orașul care va găzdui, în perioada 9-13 mai, Eurovision Song Contest 2017.

S-au cazat la un hotel de 3 stele, Premier Hotel Rus, iar din a doua zi au intrat deja în focuri, susținând prima repetiţie. „A fost o zi foarte importantă pentru noi,  pentru că e momentul în care vedem și noi cum au gândit organizatorii show-ul și, împreună cu echipa noastră de creaţie, vom încerca să ajungem la un numitor comun”, ne-a spus șefa delegației României.

e212-13-vedetet-2-col-hotel.jpg

Ilinca și Alex s-au cazat la un hotel de trei stele din Kiev

 

Conceptul de spectacol se face în România, însă show-ul şi grafica se realizează la Kiev: ”Conceptul de spectacol și elementele de grafică au fost realizate de echipa de creație din România și majoritatea au fost acceptate de echipa de producție EBU. Este o regulă, fiind un concurs specific, are cutumele lui. Echipa noastră e formată din Iuliana Marciuc, regizorul Aurel Badea, directorul de imagine Sergiu Ardelean, Gabriel Scirlet,regizorul muzical, cei care au realizat și Selecția Națională. Efecte pirotehnice nu ne dorim, pentru că întreg contentul video are suficient de mult impact. Noi am folosit pentru realizarea show-ului de pe scenă și cei 5.000 € pe care i-au câştigat copiii de la sponsori în finală. Anul acesta, TVR nu a mai plătit taxa de participare la concurs, suma fiind reportată de organizatori de la ediția 2016”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al delegaţiei României la Eurovision, Cristian Acatrinei.

"Vestimentațiile purtate de Ilinca la show și la ceremonia de deschidere sunt creații Athena Phillip, sub îndrumarea stilistei TVR Rodica Puca. Alex va purta pe scenă un costum realizat de Adina Buzatu, iar la ceremonia de deschidere o creație Filip Cezar", a mai spus Acatrinei.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1