Ilinca Băcilă și Alex Florea s-au întors în țară! «Am câștigat simpatia publicului»

ilinca_alex.jpg

ilinca bacila alex florea
Primele declarații ale Ilincăi și ale lui Alex după competiția Eurovision
Foto: Getty

Ilinca Băcilă și Alex Florea au revenit în urmă cu puțin timp în țară, unde au fost întâmpinați cu multă căldură de jurnaliști și de admiratori. Deși foarte obosiți după munca depusă la Kiev și după călătoria cu avionul, cei doi cântăreți au oferit totuși câteva declarații.

„A fost cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o eu până acum. Am cântat pe cea mai mare scenă de până acum în fața a milioane de telespectatori. A fost minunat...foarte greu, dar foarte frumos”, a mărturisit Ilinca.

„Pentru mine a fost o experiență extraordinară pe care aș repeta-o, dar nu la anul, facem o pauză. Cred că România a câștigat un loc foarte bun, mai ales după pauza de anul trecut, ne bucurăm foarte mult că am reușit să câștigăm simpatia publicului și să obținem voturile care ne-au adus un loc frumos”, a adăugat Alex Florea.

El a recunoscut că nu a fost deloc ușor să se pergătească pentru competiție. au avut ceva dificultăți la repetiții, mai ales în ceea ce privește elementele coregrafice: „Am mutat tunurile alea de cinci ori pentru că nu știam că să le punem.”

Pentru Ilinca a fost foarte greu pentru că a trebuit să fie mereu pregătită pentru atenția fanilor, „trebuie întotdeauna să arăți bine. Mi-a fost dificil să-mi mențin o stare bună.”

Loading...

Citește și

  • kiev

    Sâmbătă, 13 mai, a avut loc marea finală Eurovision 2017, unde România s-a clasat pe locul 7. Din cauza emoțiilor sau din neatenție, unul dintre cei doi prezentatori a dat legătura Ungariei pentru a-și acorda votul, când, de fapt, România era la rând. Mai mult decât atât, corespondentul României se afla deja în direct și aștepta să vadă ce se întâmplă. Chiar dacă prezentatorii s-au amuzat pe seama acestei greșeli, internauții nu au iertat-o.

  • ilinca bacila alex florea

    Seara de sâmbătă, 13 mai, a fost una incendiară pe scena de la Kiev! Ilinca Băcilă și Alex Florea nu au câștigat competiția Eurovision 2017, dar votul publicului i-a ridicat până pe locul al șaptelea. De bucurie, la sfârșitul reprezentației, Alex a luat-o prin surprindere pe Ilinca.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1