Ilie Năstase, vizită pe scuter la noua vilă a lui Brigitte

10_img_1517.jpg

Brigitte e decisă să pună punct relaţiei cu Ilie, după o căsnicie cu năbădăi, supărată că el este pus pe scandaluri şi că a înşelat-o adesea

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au stabilit primul termen în procesul de divorţ pe care Brigitte i l-a intentat lui Ilie Năstase. Pe 2 mai ei urmează să-şi dispute viitorul, însă fostul tenisman se dă peste cap să o facă pe bruneta sexy să renunţe. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Nasty într-o vizită la noua ei vilă, în valoare de 450.000 de euro.

Tic-tac, tic-tac, timpul se scurge cu repeziciune, şi au mai rămas fix nouă zile până la prima înfăţişare la tribunal. Brigitte Năstase (41 de ani) este cea care a introdus divorţul, decizie pe care a luat-o fix de ziua ei, pe 7 februarie, şi, după cum evoluează lucrurile, nici că ar vrea să se mai întoarcă din drum. Susţine că nu mai vrea să audă de Ilie (71 de ani), însă tot vrea să-i păstreze numele de familie. Iată că nu acelaşi lucru se poate spune şi despre el.

Nasty este împotriva despărţirii şi încearcă să o facă pe Brigitte să-i înţeleagă admiraţia pentru sexul frumos, câte-o palmă dată din când în când după ceafă, mai mult din simpatie, sau orice alt ”defect” care a condus adesea la scandaluri. Ilie are un mod personal prin care încearcă să-şi convingă consoarta că nu e bun divorţul, iar fotoreporterii Click! l-au dat de gol. Deşi în public face pe nepăsătorul când este întrebat de divorţ, iată că atunci când crede că nu-l vede nimeni el face tumbe în faţa senzualei neveste. Săptămâna trecută, după orele prânzului, călare pe scuter şi cu casca pe cap, acesta a luat-o în viteză spre zona Pipera unde locuieşte consoarta sa. Nu avea la purtător vreun buchet imens de trandafiri, aşa cum se obişnuieşte, dar poate să fi avut la buzunarul de la piept un diamant pentru soţia supărată. După cum aţi aflat din Click!, Brigitte şi-a cumpărat înainte de Paşte o vilă superbă în cartierul bogătaşilor, pe care a dat 450.000 de euro, aceasta fiind cea de-a cincea proprietate pe care şi-o adaugă la „zestre”.

S-au căsătorit acum opt ani

Accesul spre casa ei este îngrădit, însă tenismanul i-a cucerit din prima pe paznicii care i-au deschis toate uşile. Ilie a petrecut alături de Brigitte mai bine de trei ore, iar în acest interval nici el şi nici bruneta nu au ieşit din casă, ceea ce ne face să credem că au avut o după- amiază romantică. Ce-i drept, Brigitte a recunoscut că, deşi se află în pragul divorţului, ea mai întreţine relaţii sexuale cu Nasty, că doar e soţul ei. ”Mă împăcasem cu el acum trei zile (n.r.: finalul lunii martie). Pe parcursul acestei relaţii eu am întreţinut relaţii sexuale cu el, în calitate de soţie”, a povestit ea pentru o emisiune. Şi iată că sexul de împăcare este cel mai bun, căci zilele trecute ea a făcut o postare prin care arăta că-i mai dă o şansă lui Nasty. Rămâne de văzut  dacă până săptămâna viitoare, când este fixat divorţul,  se va răzgândi. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu opt ani. 

Ilie a invitat-o la masă, în oraş

10_ilie-baza.jpg

27 martie 2018 - Ea a acceptat invitaţia lui la un local

Sportivul a fost ameninţat de nenumărate ori cu divorţul, de Brigitte, însă acum lucrurile par foarte serioase. Prin urmare, de când a aflat că este invitat la tribunal, Ilie a trecut la artileria grea, bombardând-o pe nevastă cu invitaţii în oraş, la masă, la ceas de seară, ca pe vremea când relaţia lor era la început. Mai mult, el a venit şi la emisiunea ”Aici eu sunt vedeta!”, unde Brigitte şi fiica ei au concurat pentru un premiu consistent. El este ferm convins că ea va ceda: ”Am vorbit, o aştept din nou în casa mea, sper să se răzgândească”, ne-a spus el, în urmă cu câteva zile. 

Loading...