Ilie Năstase și-a împăcat soția cu vacanțe în Turcia și Spania. Ioana i-a iertat toate greșelile

ioana-nastase.jpg

ioana nastase
Ioana s-a răzgândit în privința divorțului de Ilie Năstase
foto: arhivă personală

Dulce este împăcarea! Așa spune acum Ilie Năstase, după ce soția sa, Ioana, i-a iertat greșelile care au făcut-o să părăsească domiciliul conjugal și să se răzgândească în privința nunții. Și ca să parafeze împăcarea, Ilie o duce pe Ioana în vacanță în Turcia și Spania.

La începutul toamnei, Ioana și Ilie Năstase erau în pragul divorțului. După nenumărate discuții tensionate, soția tenismenului a decis să anuleze nunta și să se mute cu chirie într-un apartament din Pipera.

La sfârșit de noiembrie însă, Ioana a hotărât să-i mai acorde o șansă lui Nasty, iar acesta a valorificat-o cum a știut el mai bine. Ce doi doi soți locuiesc acum din nou împreună în vila lui Năstase din cartierul Primăverii și plănuiesc câteva ieșiri romantice în Turcia și Spania.

Cumva, Ioana și Ilie Năstase au îmbinat utilul cu plăcutul, pentru că Ioana are o întâlnire de business în Istanbul, iar Ilie a fost invitat la un meci de cupă Davis la Madrid. ”Toate bune, mulțumim. Suntem puțin plecați în acest weekend și ne bucurăm de aceste oportunități”, s-a rezumat să spună doamna Năstase, când am întrebat-o cum mai stau lucrurile între ea și soțul ei.

Ilie, cinci neveste, Ioana un singur soț

Ilie Năstase are 5 copii, din 3 căsnicii. Prima mare iubire a primului număr 1 din ierarhia ATP a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică, Nathalie (42 de ani). 

În 1980, Ilie a divorțat de Dominique și și-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani) şi o fată, Charlotte (28 de ani). 

Mariajul nu a mers, cei doi au divorțat, iar Ilie s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu până în 2010, din mariajul lor rezultând două fete: Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani). 

După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, de care Ilie a divorțat după doar cinci ani de mariaj și opt de relație. Ioana Simion este a cincea sa soție și, dacă e să-l credem pe fostul mare tenismen, și ultima. 

Bruneta originară din Constanța a fost și ea căsătorită timp de 20 de ani, iar din mariajul care s-a terminat în urmă cu trei ani are un băiat, care a făcut-o bunică în primăvara trecută.   

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Simion: «Am plecat din casa lui Ilie Năstase. Simțeam mereu energii negative acolo»

Soţiile lui Ilie Năstase fac curat una după cealaltă: «Schimb mobila și apoi facem sfeștanie»

Loading...

Citește și

  • După 5 luni de mariaj, Ilie Năstase și Ioana Simion infirmă orice zvonuri cu privire la eventualele neînțelegeri dintre ei, deși s-a speculat la un moment dat în presă că între cei doi ar putea fi vorba de un divorț. Ioana și Ilie încep să pună de pe acum bazele unei frumoase vieți de familie.

  • ilie nastase sotii

    S-a zvonit că Ilie Năstase şi Ioana Simion, proaspăta lui soţie, ar fi ajuns într-un punct critic al căsniciei lor. Marţi (30 iulie), fostul tenismen a spulberat toate aceste speculaţii când şi-a făcut apariţia la ceremonia de decorare a Simonei Halep alături de frumoasa lui parteneră de viaţă, o prezenţă care, de altfel, nu a trecut neobservată, într-o rochie mini de culoare albă. În urmă cu trei ani, acelaşi Ilie Năstase mergea la Cotroceni împreună cu Brigitte, şi ea elegantă din cap până în picioare. Rămâneţi să decideţi voi care a nimerit mai bine ţinuta potrivită pentru un astfel de eveniment.