EXCLUSIV De ce și-a vândut Ilie Năstase vila din Primăverii. Câți bani a luat și ce va face cu ei

4_copy.jpg

Nasty pare să-şi fi găsit liniştea la Constanţa, alături de Ioana, actuala soţie

După ce a fost proprietar timp de aproape cinci decenii, Ilie Năstase a decis să vândă vila din Primăverii primită pe timpul lui Nicolae Ceauşescu. Casa în care a locuit cu majoritatea nevestelor sale şi care i-a cam adus ghinioane de-a lungul timpului, a fost vândută anul trecut cu jumătate de milion de euro. La scurt timp după tranzacţionare, rebelul sportului alb s-a mutat la Constanţa şi si-a schimbat şi buletinul. 

În 1972, Ilie Năstase (74 de ani) a primit, pentru meritele sportive, o casă superbă situată în Primăverii, zonă selectă a Bucureştiului, în care locuiesc oameni importanţi, cu bani mulţi în conturi.

A renovat-o, a mobilat-o luxos, iar în cele aproape cinci decenii cât a fost proprietar, Nasty şi-a dus toate cele cinci neveste şi a convieţuit cu fiecare dintre ele o anumită perioadă.

Ioana, a cincea soție, a decis că nu vrea să locuiasă în vila din Primăverii

Nu a rezistat nici una acolo! Toate au plecat din diferite motive, iar ultima care a pus piciorul în prag a fost Ioana Simion, care a şi recunoscut că nu se simţea deloc bine acolo şi era într-o permanentă ceartă cu Ilie, motiv pentru care şi-a făcut valiza şi a părăsit domiciliul.

2_copy.jpg

Cu Amalia Năstase, sportivul are 2 fete

“Casa e foarte frumoasă, însă nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă cu Ilie. Am decis să plec, stau într-un apartament în Pipera, iar el e binevenit oricând”, spunea Ioana Simion pentru Click! anul trecut, în octombrie.

Mai mult, în ianuarie 2019, tenismanul s-a trezit cu gardul vandalizat. „Nu ştiu cine a scris, probabil e opera vreunui nebun. Nu e prima dată când face asta. Am încercat să şterg mesajele de pe gard, doar că nu se curăţă. Oricum, nu mă deranjează”, ne-a spus acesta la vremea respectivă. 

3_copy.jpg

Căsnicia cu Brigitte a fost scurtă, dar intensă

La scurt timp după plecare Ioanei, Ilie nu a mai stat nici el prea mult pe gânduri, i-a dat dreptate soţiei sale în privinţa acestor energii ciudate, şi a decis să se mute la Constanţa, oraşul de origine al brunetei, în care deţine o proprietate.

Astfel mutarea s-a produs cu tot cu buletin şi schimbare de domiciliu.

Apropiaţii s-au gândit că fostul sportiv va lăsa casa fiicelor sale, Emma şi ­Alessia, din căsnicia cu Amalia, dar iată că s-au înşelat. În mare secret, anul trecut în noiembrie, Ilie a vândut casa groazei primită în regimul Ceauşist.

Tranzacţia a fost una bună, întrucât Ilie a obţinut o sumă destul de mare pentru imobilul care are curte şi e mobilat cu mobilier scump. Se ­vehicu­lea­ză suma de jumătate de milion de euro.

vila-ilie-nastase.jpg

Ilie Năstase a locuit peste 40 de ani în superba vilă din nordul Capitalei

“Da, este adevărat. Ilie a vândut casa. A făcut tranzacţia anul trecut însă, nu ştiu suma, nici nu mă interesează. Sunt banii lui. Eu am banii mei, iar maşina primită de ziua mea nu a fost cumpărată cu banii de pe casă. Ilie are încă venituri, contracte pe sume bune şi cu aceia a fost luat ­Bentley-ul. Cu banii de pe casă Ilie îşi face altă casă. Caută teren”, a declarat pentru Click! Ioana ­Năstase.

Zilele acestea, fostul sportiv a venit la Bucureşti cu nepotul său, Ştefan, şi au căutat teren. Nasty visează la o vilă din sticlă, pe malul lacului.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1