Ilie Năstase a pus lacăt pe vila din Primăverii primită de la Ceaușescu. Și-a schimbat buletinul și s-a mutat la Constanța

2-3-neatza-1.jpg

Ilie Năstase a primit casa din zona Dorobanți în anul 1972, pentru merite sportive deosebite. Era deja unul dintre cei mai buni jucători de tenis din lume, iar în 1973 a devenit lider mondial

După aproape 40 de ani, Ilie Năstase a plecat din somptuoasa casă de un milion de euro pe care o deţine din zona Primăverii. Fostul mare jucător de tenis a pus lacătul pe uşă şi a plecat la Constanţa, acolo unde şi-a făcut buletin. Ioana Simion, soţia acestuia, ne-a spus ce se va întâmpla de-acum încolo cu vila din Capitală şi unde vor locui când vin în vizită.

La vârsta de 73 de ani, Ilie Năstase are o viaţă dinamică şi este mereu pus pe fapte mari. De data aceasta nu este vorba despre vreun divorţ, ci despre faptul că fostul mare tenisman a luat decizia să plece din casa în care a locuit vreme de aproape 40 de ani: vila în valoare de 1 milion de euro situată în zona Primăverii pe care a primit-o în anul 1972 de la Nicolae Ceauşescu, pentru meritele deosebite obţinute în sportul alb.

2-3-neatza-3.jpg

Nasty a locuit aici cu Amalia Năstase și cu cele două fete ale lor, cărora le va rămâne moștenire vila

 

În această locuinţă, pe parcursul celor patru decenii, Ilie a strâns amintiri frumoase, scumpe, deoarece acolo i s-au născut cei patru copii şi tot pe-acolo s-au perindat şi cele cinci neveste ale sale: belgianca Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia, Brigitte şi Ioana Simion. Însă cea din urmă, Ioana Simion, a simţit un ”aer necurat” acolo, motiv pentru care a plecat din vilă şi probabil că în mare parte l-a influenţat şi pe Năstase să plece.

2-3-neatza-4.jpg

Nici mariajul cu Brigitte n-a rezistat în această casă

2-3-neatza-5.jpg

Actuala soție, Ioana, s-a mutat din vila lui din cauza „energiilor negative”

Soția l-a convins să se mute la Constanța

”Nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo (n.r.: în vila din Primăverii), simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă. I-am spus şi lui Ilie lucrul acesta şi chiar înainte de cununia civilă am discutat că cel mai bine pentru noi ar fi să locuim în altă parte”, spunea în octombrie 2019 actuala doamnă Năstase. Iată că i-au luat patru luni doar să-l convingă pe soţul ei să se mute definitiv la Constanţa.

”Luna aceasta Ilie a pus lacătul pe casa din Primăverii. Ne-am luat lucrurile şi ne-am mutat la Constanţa. El de o săptămână este constănţean după ce şi-a schimbat şi buletinul. A vrut să fie din acelaşi oraş cu Simona Halep (nr. râde) şi să fie mai aproape de mine şi de mare”, ne-a spus Ioana Simion.

2-3-neatza-6.jpg

Ilie este, oficial, cetățean al Constanței

Ce se va întâmpla cu vila de la Bucureşti: o va vinde sau vor locui acolo fiicele sale pe care le are cu Amalia? La aceste întrebări a răspuns tot Ioana şi a ţinut să specifice că Ilie este legat profesional de Capitală motiv pentru care vor veni de câteva ori pe lună aici. ”Ilie nu va vinde casa şi nici nu o va închiria, iar fiicele sale stau cu Amalia. Noi ne-am închiriat un apartament în Complexul lui Ion Ţiriac, la Stejarii, şi vom sta acolo atunci când venim în Bucureşti cu treburi. Oricum începe sezonul estival, toată lumea se multă pe litoral. În Capitală vom veni doar pentru întâlnirile lui şi pentru tot ce ţine de sfera profesională”, a mărturisit pentru Click! Ioana Simion. 

Loading...

Citește și

  • Domnilor, de fiecare dată când mai bateţi din picior, cu nerăbdare, când sunteţi cu soţia la shopping, luaţi aminte la Ilie Năstase. Nu numai că nu comentează, nu se supără că îşi pierde astfel timpul în timp ce consoarta îi goleşte cardul, dar chiar aşteaptă cuminţel afară, în frig, lângă maşină. Şi nu câteva minute, ci o oră şi jumătate. Fotoreporterii Click! au surprins imagini memorabile în faţa unui mall din Capitală.

  • ilie nastase ioana simion

    Zilele trecute, cuplul Ioana Simion-Ilie Năstase a fost surprins la cumpărături. Doamna fostului mare tenisman a afișat o ținută de 10.000 de euro, însă a ținut să clarifice că nici hainele, nici poșeta, și nici mașina cea nouă nu sunt cumpărate de Ilie. ”Ținuta pe care ați surprins-o în imagini este de la fostul meu soț, inculsiv mașina este de la el”, a spus Ioana pentru Click!.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1