Ilie Năstase, primul pas spre împăcarea cu Brigitte. Ce a făcut acesta în timp ce ea e în spital

ilie.jpg

brigitte ilie nastase
Brigitte și Ilie Năstase, o căsnicie cu suișuri și coborâșuri
Foto: arhivă personală

Căsnicia dintre Ilie Năstase și Brigitte "scârțâie" de ceva vreme. După ce anul trecut, bruneta a confruntat-o pe Cici, cea căreia i-a adus dovezi că ar fi amanta fostului tenismen, luna trecută, soția lui Năstase a plecat de acasă și s-a mutat în apartamentul ei de jumătate de milion de euro.

Brigitte a spus că Ilie a dat-o afară din casă pentru că nu îi convenea că fiul ei, care lucrează ca DJ într-un club, venea târziu acasă. Poate că nu a vrut să dezvăluie dedesubturile relației cu fostul mare sportiv, dar cert este că lucrurile nu merg ca unse între ei.

Mai mult, femeia de afaceri a fost nevoită să plece în Turcia fără soțul ei, pentru o operație la nas. Ilie nu a însoțit-o, dar a ținut să arate că îi este alături și că vrea să readucă lucrurile pe un făgaș normal.

2-bd-1.jpg


Brigitte, soţia lui Ilie Năstase, spune că este mai liniştită de când s-a mutat din vila omului de afaceri
Foto: Mihai Ionescu

Brigitte a publicat pe rețelele sociale o poză de pe patul de spital, cu descrierea "Timpul pentru schimbare". Printre zecile de persoane care au comentat în dreptul imaginii a fost și Ilie Năstase, care i-a transmis un mesaj scurt și cuprinzător: "Te aștept să vii acasă repede și sănătoasă", semn că este gata să o primească înapoi în vila din Primăverii și să repare ce s-a stricat.

brig.jpg

brigitte sfat
Brigitte, pe patul de spital
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1