Ilie Năstase a primit acordul Amaliei! Ce planuri are cu iubita tinerică şi cu fiica lui cea mică

bd-1.jpg

Fostul mare tenisman este îndrăgostit-lulea de Ioana. I-a dăruit un buchet superb de trandafiri albi
Fotografii: Mihai Ionescu

Ilie Năstase şi iubita lui Ioana Simion se comportă deja ca o familie. Tânăra i-a câştigat nu doar dragostea, dar şi încrederea fostului mare tenisman. Şi fosta nevastă a lui Ilie, Amalia Năstase, o cam place pe noua iubită. Amalia a fost de acord ca fiica ei cea mică, Emma, să plece în Turcia, la Istanbul, împreună cu cei doi îndrăgostiţi.

Dragostea pluteşte în aer în cuplul Ioana Simion-Ilie Năstase! După divorţul cu scandal de fosta soţie, Brigitte Sfăt, Ilie Năstase (72 de ani) şi-a găsit liniştea în braţele Ioanei Simion (43 de ani). Fostul mare tenisman are încredere oarbă în actuala iubită, şi o consideră o ”mamă vitregă” tocmai potrivită pentru fetele lui din prima căsătorie cu Amalia.

ilie-cu-fetita.jpg

Ilie Năstase și fiica lui, Ema (12 ani)

“Plecăm într-o vacanţă de relaxare la Istanbul. Vine şi fata cea mică a lui Ilie, Emma, cu noi.”, ne-a declarat Ioana, iubita lui Ilie Năstase, care a primit cadou vacanţa chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

Ilie şi-a copleşit pur şi simplu iubita cu gesturi romantice. Cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! luând masa la un restaurant select din nordul Capitalei, după care Năstase i-a cumpărat Ioanei flori şi a sărutat-o cu foc. ”Ilie îmi cumpără tot timpul trandafiri albi, sunt preferaţii mei”, ne-a mai spus Ioana.

bd-2.jpg

Săgetat de Cupidon, Nasty a sărutat-o cu foc pe bruneta lui
Foto: Mihai Ionescu

Amalia Năstase a fost şi ea de acord ca Emma să-i însoţească pe cei doi porumbei în vacanţă, semn că actuala iubită a tenismanului i-a intrat la suflet. Nu acelaşi lucru se întâmpla pe vremea când Ilie era însurat cu Brigitte Sfăt. Amalia şi Brigitte au purtat non-stop un război. Brigitte a acuzat-o în repetate rânduri  pe Amalia că îl şantajează emoţional pe Ilie Năstase cu cele două fete, pe care ei le au împreună. “Sunt Amalia. Nu mai vorbi cu copiii mei niciodată”, i-a scris aceasta lui Brigitte. Se întâmpla în urmă cu câţiva ani, când Ema (12 ani) şi Alessia (15 ani) ar fi trebuit să filmeze un videoclip în casa în care Ilie locuia cu Brigitte. 

bd-3.jpg

Fericirea femeii se cunoaște după zâmbet. Zâmbetul Ioanei este larg, semn că Ilie se pricepe bine la acest capitol
Foto: Mihai Ionescu

“Opt ani am suportat asta. Nu mai am de ce. Proasta asta a crezut că mi-e frică de ea. De fapt eu am acceptat doar din iubire pentru Ilie”, şi-a vărsat atunci năduful şi Brigitte pe Facebook.

De altfel, Ilie Năstase şi actuala iubită îşi doresc şi ei un copil împreună, mai ales că Ioana are şi ea un băiat. “Nu ştiu dacă vom ajunge la căsătorie, momentan e frumos şi bine”, a adăugat Ioana.

Brigitte şi-a lăsat toate afacerile pe mâna iubitului

bd-5.jpg

Brigitte se iubește cu Corneliu Oană, un băiat din provincie

În timp ce Năstase nu ştie cum s-o mai răsfeţe pe Ioana, Brigitte (42 de ani) i-a dat şi ea mână liberă iubitului ei, Cornel Oană (34 de ani). Acesta se ocupă de toate afacerile lui Brigitte cât timp ea se află la show-ul “Ferma”, difuzat de Pro TV şi se zbate să câştige marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Cornel este neobosit. Ziua se ocupă de magazinul de haine al lui Brigitte dintr-un mall bucureştean, iar seara organizează de zor petreceri la locul de joacă construit pe terenul Academiei de Tenis Ilie Năstase.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1