Ilie Năstase, obligat să se opereze: "Mi s-au rupt muşchii"

ilie_nastase_operatie.jpg

ilie nastase operatie
Ilie Năstase are o hernie care trebuie operată
Foto: David Muntean

Ilie Năstase s-a internat luni (8 iunie) din cauza unor probleme de sănătate şi va fi operat zilele acestea. Fostul tenismen are o hernie care îi dă bătăi de cap, însă intervenţia nu este una dificilă şi Năstase a explicat că se va reface rapid.

Ilie Năstase va ajunge pe mână medicilor, după ce s-a internat luni pentru nişte analize. El a povestit că trebuie să se opereze de hernie, pe care se pare că o are după un efort fizic intens. 

"Nu este nimic grav, m-am internat astăzi (n.r. - luni). Mi s-au rupt muşchii şi trebuie să mă operez de hernie", a declarat scurt, pentru ziarulring.ro, Ilie Năstase.

Conform medicilor, este vorba de o internare de câteva zile doar şi intervenţia este foarte simplă. Recuperarea nu va dura prea mult, pentru că nu o să există nici o tăietură. 

"Este o intervenţie simplă, care se face laparoscopic. Deocamdată nu face decât nişte analize şi probabil în zilele următoare va avea loc intervenţia", ne-a declarat o sursă apropiată lui Ilie Năstase. 

Totuşi, operaţia l-a obligat pe Năstase să amâne inaugurarea academiei care îi poartă numele, aflată pe locul fostei baze sportive din cartierul Aurel Vlaicu. De construcţie s-a ocupat soţia fostului tenismen, Brigitte, întreaga investiţie ridicându-se la 1,5 milioane de euro. Lucrările au durat trei ani, pe terenul de 63.000 de mp fiind amenajate şase terenuri pentru copii, vestiare pentru fete şi băieţi, cu grupuri sanitare, şapte terenuri pentru adulţi (pe zgură), un teren de fotbal şi loc de joacă şi de recreere pentru copii.
 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1