Ilie Năstase, mărturisire şoc: "Am fost virgin până la 20 de ani!"

ilie-nastase.jpg

Ilie Nastase buchet Emma
Ilie Năstase a fost mare crai în tinereţe
foto: Click!

Ilie Năstase (68 de ani) s-a cuminţit la bătrâneţe! Tenismenul a recunoscut că se află sub papucul soţiei, iar de când Brigitte Sfăt (38 de ani) a intrat în viaţa lui nu îşi mai permite escapade cu fostele iubiri. Fosta glorie a tenisiului românesc a povestit că până la vârsta de 20 de ani a fost foarte cuminte, însă a avut grijă să recupereze timpul pierdut.

Ilie Năstase a făcut dezvăluiri fără perdea. Sâmbătă, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, difuzată de Antena Stars, fostul sportiv recunoaște că, deși a fost virgin până la 20 de ani, a avut grijă să recupereze apoi terenul… pierdut şi a făcut-o din plin. "Am mulți copii, în toată lumea, nu știu câți. Nu le cunosc numărul, eu oficial am doar cinci”, a subliniat Ilie Năstase.

ilie_nastase.jpg

ilie nastase copii virgin 20 de ani declaratii
Ilie Năstase ştie că are doar cinci copii, dar nu exclude posibilitatea să fie mai mulţi
Foto: Antena 1

Sportivul a mărturisit că soția nu-l lasă să-şi facă de cap şi că îl ține din scurt: "Nu mai pot ieși cu Amalia la o cafea. Nu pentru că nu am avea o relație ok, ci pentru că Brigitte este impulsivă și geloasă”, a mai spus invitatul Oanei Turcu. 

Din căsniciile anterioare, Ilie Năstase are cinci copii, şi Brigite doi. Trei dintre copiii fostului tenisman trăiesc peste hotare împreună cu mamele lor, iar cele două fete - cu Amalia Năstase, fosta lui soţie.

Loading...

Citește și