Ilie Năstase i-a făcut soţiei cadou o afacere de 50.000 €

8-9-foto-1-7-col.jpg

Marţi seară, Ilie a venit cu 100 de trandafiri roşii, dar şi cu o întârziere de o oră şi 40 de minute, la ziua lui Brigitte

Şi la 70 de ani, Ilie Năstase are suficient farmec pentru a-şi împăca soţia atunci când calcă pe bec. În iunie, când a fost la Paris cu fosta nevastă, Amalia Năstase, Ilie şi-a cerut iertare de la Brigitte cu o geantă Hermes, de 8.000 de euro. Acum, după scandalul cu amantlâcul, cu blonda Cici, Nasty a plusat şi ar fi scos din buzunar 50.000 de euro.

În familia lor, când e tensiune, când e lapte şi miere. Ilie şi Brigitte Năstase (40 de ani) se ceartă, se împacă, o iau de la capăt, aşa că viaţa lor seamănă cu scenariul unei telenovele de mare audienţă. Cea mai recentă “boroboaţă”, care i-a pus iar în prim-plan, este “din vina” lui Ilie. Marţi seara, în timp ce soţia lui din acte îşi serba ziua la clubul Fratelli, Nasty se afla la mall Băneasa, la film, acolo unde a dat nas în nas cu fosta nevastă, Amalia Năstase.

8-9-2-col-cu-zimti.jpg

Brigitte a fost fotomodel pentru hainele vândute online în magazinul ei

Ce-i drept, întâlnirea a fost o pură coincidenţă, dar care nu i-a picat deloc bine sărbătoritei Brigitte, mai ales că Ilie a întârziat o oră şi 40 de minute la petrecerea ei. Unde mai pui că supărarea brunetei a fost amplificată în august 2016, când Ilie Năstase a fost surprins în compania unei blonde misterioase, pe nume Cici. Semn că deşi greşeşte, el tot pe Brigitte o iubeşte, Ilie a încercat să ţină familia unită şi să obţină, pentru a câta oară, iertarea soţiei. Aşa se explică ultimul lui gest, generos din cale-afară.

Click! a aflat că Nasty şi-a sprijinit soţia în noul proiect, pe care aceasta tocmai l-a lansat joi oficial. Brigitte a inaugurat magazinul online thestoremultibrand.ro, unde vinde haine, încălţăminte şi accesorii de lux şi în care a investit vreo 50.000 de euro bune. “Afacerea este cadou de la Ilie”, a recunoscut Brigitte pentru Click!.

“În magazinul online voi aduce branduri internaţionale, pentru toate gusturile. Moda este un domeniu în care îmi face plăcere să lucrez şi sper ca munca mea să aibă succes”, ne-a mai spus Brigitte, care a fost şi fotomodel pentru hainele scoase la vânzare. Pe platforma online se regăsesc multe produse semnate Ermanno Scervino, o casă de modă din Italia, fondată în anul 2000 de Ermanno Daelli şi Toni Scervino.

De altfel, în trecut, Brigitte a explicat legătura ei cu acest brand. “Toni Scervino e prieten cu soţul meu. Naşul lui Toni e Adriano Panatta, partenerul lui Ilie la tenis, în anii ‘70”. În magazinul Brigittei găsiţi rochii cu preţuri cuprinse între 149 şi 4.490 lei sau încălţăminte care porneşte de la 590 de lei şi ajunge până la 3.450 lei.

În vară a împăcat-o cu o geantă de 8.000 €. În iunie 2016, când Brigitte inaugura piscina “Magic Castle”, Nasty se afla la turneul de tenis Roland Garros, cu fosta soţie, Amalia. Asta nu i-a picat bine soţiei titulare, care a luat imediat avionul spre Paris. Fericită că a revenit în braţele lui Ilie, Brigitte s-a lăudat pe Facebook cu câteva cumpărături făcute în capitala Franţei, printre care şi o geantă Hermes, de 8.000 €. De fapt, acela era cadoul de împăcare de la Ilie. “Cum să te superi pe el când te aşteaptă în cameră cu o astfel de surpriză? Te iubesc, Ilie!”, scria Brigitte pe Facebook.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • brigitte sfat

    A pus la cale o petrecere fastuoasă la împlinirea a 40 de ani, la care a avut alături toți prietenii, dar și pe Ilie, soțul ei cu care a fost la un pas de divorț în urmă cu doar câteva luni. Fostul mare tenismen a știut să-și împace consoarta cu cadouri scumpe, iar de ziua ei și-a făcut apariția la petrecere cu un buchet imens cu 101 de trandafiri.

  • E scumpă și soția, dar amanta este prețioasă de-adevăratelea, dacă luăm în considerare cheltuielile pe care Ilie Năstase le avea cu celebra Cici, alias Cecilia Dumitru. Costurile lunare ale vilei în care locuiește presupusa amantă se ridicau la 4.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1