Ilie Năstase, declarație de dragoste pentru Brigitte Sfăt: ”Nu vreau să te pierd”

nastase.jpg

Ilie Năstase a publicat o poză, la descrierea căreia a scris și o declarație pentru Brigitte
foto: Instagram

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt formează unul dintre cele mai atipice cupluri de la noi din țară. Căsnicia lor a întâmpinat multe probleme, cei doi fiind implicați în adevărate scandaluri, dar, cu toate acestea, dragostea lor a învins mereu. Tenismenul i-a făcut o declarație de dragoste soției sale, cu care a emoționat-o.

După ce în urmă cu câteva săptămâni Briggite tuna și fulgera că divorțează de Ilie din acuza fostei sale soții, Amalia, cei doi par să fi uitat de probleme. Bruneta și tenismenul au avut parte de o vacanță, au sărbătorit împreună ziua lui Ilie și au publicat diferite poze împreună, semn că decizia divorțului este de domeniul trecutului.

Ilie Năstase a publicat o poză pe Instagram, la descrierea căreia a scris și o declarație de dragoste pentru soția sa. Fotografia îi arată pe cei doi fericiți, în timp ce se bucură de soarele de pe litoral. Cu zâmbetul până la urechi, Ilie Năstase este într-o formă de zile mari alături de frumoasa sa soție.

lie.jpg

Ilie Năstase i-a declarat dragostea soție sale, Brigitte Sfăt
foto: Instagram

”Chiar nu vreau să te pierd”, a scris Năstase pentru soția sa. Cu zile bune și zile rele, cu certuri și împăcări, cu declarații șocante sau de dragoste, cei doi au o poveste de iubire cu năbădăi, la fel ca adolescenții, ceea ce nu e rău pentru că nu au timp să se plictisească.

 

Loading...

Citește și

  • brigitte nastase razboi amalia nastase

    V-aţi întrebat cum este oare posibil ca vedetele noastre să arate bine chiar de la primele ore ale dimineţii? Una dintre ele pare să fie Brigitte Năstase, o campioană de altfel la capitolul operaţii estetce. Bruneta şi-a uimit prietenii cu o fotografie recentă. Ea le-a mărturisit că nu are pic de machiaj şi nici nu a modificat imaginea cu vreun program de editare. Care să fie, însă, secretul ei?

  • Ilie Năstase a sărbătorit cum se cuvine împlinirea vârstei de 71 de ani. Cunoscut ca un personaj extrem de monden, fostul lider mondial a avut parte de o petrecere surpriză organizată la Mamaia, iar soția sa, Brigitte, i-a oferit un cadou care, în mod sigur, i-a fost pe plac Don Juan-ului din tenis. Prieteni apropiați și persoane din showbizul autohton s-au adunat la mare pentru a-l sărbători pe Ilie Năstase.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1