Ilie Năstase, Connect-R și Marcel Toader, cele mai răsunătoare divorțuri din 2018

ilie-nastase-ioana-simion-iubita_2.jpg

Ilie Nastase Ioana Simion
Ilie Năstase și-a refăcut deja viața după divorț. El are o relație cu Ioana Simion
foto: Mihai Ionescu

Anul 2018 a fost unul bogat în divorțuri și mulți dintre craii mondeni au redevenit burlaci. Brigitte și Ilie Năstase, Misha și Connect-R, Maria Constantin și Marcel Toader sunt doar câteva cupluri din showbiz care au preferat să-și separe destinele.

Ilie și Brigitte Năstase și-au găsit deja alți parteneri

În timp ce unii își puneau pirostriile ori se bucurau de  venirea pe lumea a unui copil, câteva vedete dădeau cu subsemnatul pe la notar sau pe la tribunal. Cu mare scandal sau în deplină discreție au divorțat în 2018 mai multe cupluri celebre din showbiz. Brigitte (41 de ani) și Ilie Năstase (72 de ani) s-au despărțit după 8 ani de relație și 5 de căsnicie.

brigitte-a-ajuns-la-divort-de-ilie-nastase.jpg

Brigitte și Ilie Năstase au fost căsătoriți 8 ani
Foto: Arhivă personală

Din cauza mai multor certuri, a violențelor fizice, dar în primul rând a infidelității, ei și-au spus adio. Pe 7 februarie, chiar de ziua ei, bruneta a cerut divorțul la Judecătoria Scetorului 1. La jumătatea lui septembrie au devenit liberi „de contract” și și-au găsit rapid fericirea în brațele altor persoane. Ilie a început o relație cu Ioana Simion (43 de ani), fosta iubită a milionarului Nick Rădoi, iar Brigitte s-a logodit deja și s-a mutat cu asociatul ei, Corneliu Oană (34 de ani). „Corneliu s-a botezat în religia mea, penticostală, iar asta e cea mai mare dovadă de iubire pentru mine”, a spus vedeta.

Marcel Toader și Maria Constantin, divorț cu scandal

În prima fază, cei doi au decis să facă pasul la notar. Însă Marcel Toader (56 de ani) a văzut latura financiară a situației dacă ar muta divorțul la tribunal, ceea ce s-a și întâmplat. Ar fi încasat 65.000 de euro în urma aparițiior de la Antena 1, după ce a acuzat-o de infidelitate și i-a expus în direct lenjeria intimă.

2_3_maria-constangdfgtin-si-marcel-toader.jpg

Maria a divorţat de Marcel Toader după doi ani de căsnicie şi patru de relaţie

În tot acest timp, Maria a căutat probe împotriva lui. Maria Constantin (33 de ani) a depus la dosarul de divorț, ca probe, poze cu Marcel Toader gol-pușcă și conversații extrem de obscene cu alte femei. La vederea dovezilor, Marcel și-a dat seama că nu are nicio șansă să câștige bătălia. Așa că s-a dat bătut și a divorțat de nevoie. „Lui Marcel a început să-i piară elanul când a văzut că  soția lui le cerea magistraților de la Judecătoria Sectorului 5 să constate sumele încasate de Toader din aparițiile de la Antena 1, în care a fost ponegrită. În total, 65.000 de euro, din care Maria Constantin cerea jumătate! În cele dion urmă, avocatul a sunat-o pe Maria și a rugat-o să divorțeze la notar”, a dezvăluit o sursă bine informată. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și s-au separat la începutul lui 2018.

Connect-R  și Misha au ajuns la divorț după 3 ani

Căsnicia lui Connect-R (36 de ani) cu Misha (27 de ani) s-a derulat rapid. Cântăreața a rămas însărcinată, apoi problemele de sănătate ale fetiței lor, Maya, i-au dat peste cap. Au decis că e mai bine să o ia pe drumuri separate, iar artistul a recunoscut că mariajul lui s-a zguduit din temelii.

connect-r_cu_misha.jpg

connect-r misha fotografii familie
Connect-R și Misha s-au căsătorit civil în vara lui 2013, după numai câteva luni de relație, și au făcut nunta religioasă un an mai târziu
foto: arhiva personală

Pe 14 august, Connect-R a venit şi cu confirmarea oficială, chiar pe contul lui de Instagram. „Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări, vă mulțumim anticipat!”, a notat cântăreţul.

victor-si-andreea-hanescu.jpg

Victor şi Andreea Hănescu
Victor Hanescu şi Andreea se vor dedica creşterii celor doi fii pe care îi au împreună
Foto: Sorin Stana, OK!

Victor Hănescu a divorțat de femeia care i-a dăruit doi copii

Fostul număr 26 ATP, Victor Hănescu (37 de ani), a divorțat de soția lui, Andreea, după 7 ani de căsnicie. Rutina zilnică şi proiectele separate au făcut imposibilă convieţuirea şi au hotărât de comun acord să se despartă. Victor şi Andreea au împreună doi băieţi, Luca şi David, care vor rămâne centrul universului pentru ambii părinţi. „Decizia de a divorţa nu a fost uşoară, însă focusul nostru rămane pe menţinerea unui mediu armonios pentru copiii noştri şi de a le oferi iubirea şi sprijinul pe care l-au avut şi până acum. Ne dorim binele unul altuia şi vom rămâne dedicaţi creşterii copiilor noştri”, a spus, în iulie, Hănescu.

 

https://www.click.ro/sport/tenis/divort-familia-lui-victor-hanescu-fostu...

https://www.click.ro/vedete/romanesti/marcel-toader-s-inmuiat-renunta-la...

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1