Ilie Micolov a murit. Artistul avea 69 de ani

m12-3-neatza-6-ilie-micolov.jpg

Ilie Micolov lua zece pastile pe zi, după ce a fost diagnosticat cu diabet şi cu ulcer varicos. Ilie Micolov a murit la 69 de ani

Ilie Micolov a murit. Cunoscutul solist de muzică ușoară a decedat sâmbătă, 21 iulie, la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț, acolo unde era internat la secția de Terapie intensivă.

Ilie Micolov a murit. Artistul avea 69 de ani și de multă vreme se confrunta cu grave probleme de sănătate. Reprezenatnții unității medicale au declarat pentru Agerpres că Micolov a murit în urma unui stop cardiorespirator.“Decesul s-a produs în jurul orei 11:00, în urma unui stop cardiorespirator. Ilie Micolov era internat în secţia de Terapie Intensivă, cu obezitate, probleme cardiace şi diabet, afecţiuni în urma cărora s-a produs stopul cardiorespirator”, a spus Cristina Atănăsoaie Iacob.

 

Ultimii ani au fost foarte grei pentru interpretul atât de îndrăgit în anii comunismului, perioadă în care făcea furori pe scenă cu timbrul baritonal și cu chitara. Părăsit de toți, chiar și de soție și de fiică, Ilie Micolov era foarte supărat că nu se putea întreține și că nu-și putea cumpăra medicamentele pentru diabet, inima și ulcer varicos din propriii bani. Cel care i-a mai sărit în ajutor cu ceva bani a fost Fuego.

”De patru luni, nu mai vor să-mi răspundă la telefon, m-au lăsat singur şi fără bani pentru pastile. Fata mea, Elena, are un loc de muncă bun, este translator de spaniolă şi engleză, iar soţia mea lucrează la un azil de bătrâni. S-au dezis de mine. Pe Elena n-am mai văzut-o din 2014. La începutul anului m-a făcut bunic, însă nici  pe nepot nu l-am văzut vreodată”, ne povestea solistul în octombrie 2017.

 

loading...
Loading...

Citește și