Ileana Ciuculete, pomană cu scandal şi la nouă luni

5-act-foto-1-3col-16cm.jpg

Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete va avea parte de două parastase şi la 9 luni de când s-a stins din viaţă, adică la începutul lunii decembrie. Soţul artistei, Cornel Galeş, şi băieţii acesteia, Mugurel şi Cristian, continuă războiul.

Ileana Ciuculete nu are linişte nici dincolo de moarte. Şi-a dorit ca aceştia să se aibă bine, însă dorinţa ei este departe de a se îndeplini, chiar şi acum când nu mai este printre noi. Familia ei nu s-a împăcat nici la cele 9 luni, care se împlinesc în luna decembrie, de când cântăreaţa s-a stins din viaţă. Băieţii ei, Mugurel şi Cristian Sfetcu, alături de mama şi de fratele artistei, dar şi soţul, Cornel Galeş, nu au pus punct conflictului lor şi vor face două parastase, separat, ca şi la pomana de 6 luni, când Cornel Galeş a dat de pomană la Bucureşti, iar băieţii, mama şi fratele ei au împărţit mâncare, pat, scaun şi tacâmuri în satul natal al acesteia din Jud. Dolj.

5-act-foto-2-2coloane.jpg

Rudele îndrăgitei artiste nu reuşesc să se împace

Acum, fratele interpretei de muzică populară, Aurel, împreună cu mama sa, Gigica, şi băieţii cântăreţei vor da de pomană la Craiova, pe data de 9 decembrie. “Facem cu toţii împreună parastas pe data de 9 decembrie la Craiova. Va veni şi mămica, dar şi Mugurel şi Cristian”, spune Aurel Ciuculete. Mama artistei, nu a trecut nici acum peste moartea fiicei sale. “Fata mea nu mai e, o plâng şi acum... Nu mai pot trăi fără ea. Nici acum nu pot să cred că ea nu mai este... Cornel nu mi-a mai dat nici un telefon de când fata mea a plecat...”, ne-a mărturisit printre lacrimi mama artistei.

De cealaltă parte, Cornel Galeş va da de pomană în aceeaşi zi la Bucureşti. Familia artistei s-a certat la pomana de 3 luni, când Galeş nu i-a chemat pe băieţii Ilenei, iar acum se judecă pe avere.

Click! spune

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie pe un pat de spital. Conform spuselor lui Galeş, artista ar fi avut hepatita C, ciroză galopantă şi cancer osos. Îndrăgita artistă avea 64 de ani.

 

Loading...