Ileana Ciuculete, iertată de copii abia după moarte. Cei doi fii și-au luat rămas-bun în miezul nopții

4-5-act-foto-1-4col-27cm-ciuculete.jpg

Ileana Ciuculete a fost răpusă de cancer şi ciroză, boli de care a aflat în urmă cu nouă zile!

A trăit o viaţă de roman. A strălucit pe scenă şi a plâns când cortina a căzut. A iubit, a suferit, a trăit drama supremă de a-şi auzi copiii spunând „nu eşti o mamă adevărată”. A părăsit scena vieţii prea repede şi prea şocant. Ileana Ciuculete (59 de ani) a murit marţi seara, la doar nouă zile după ce aflase că are ciroză hepatică galopantă şi cancer osos.

A avut trei căsnicii, iar prima dată s-a căsătorit la 16 ani. Ileana Ciuculete a avut doi băieţi cu primul soţ, Valeriu Sfetcu, şi el cântăreţ de muzică populară, de care a divorţat după 12 ani de căsătorie. Cu cei doi băieţi, artista a fost într-un permanent război. În urmă cu mai bine de trei ani, Cristi şi Mugurel şi-au ponegrit mama  la televizor.

4-5-act-foto-2-25col-9cm.jpg

Cei doi băieţi, Cristi şi Mugurel, nu au iertat-o fiindcă i-a părăsit

 

Trecuţi de 30 de ani, ambii baieţi, dar şi tatăl lor, i-au reproşat artistei că i-a abandonat şi că nu s-a îngrijit de ei. “Clasele I-IV le-am făcut la o şcoală generală, aici, în Craiova, la străbunici, după care clasele V-VIII la Bucureşti. Mama s-a mutat acolo, ne-am mutat şi noi acolo. Am stat numai prin vecini. Ea era plecată mereu. Noi eram tot singuri. Am stat pe la internat şi pe la alţii. Nu aş dori nimănui  să păţească aşa ceva. Era greu la internat. Numai copii din familii dezorganizate. Era legea junglei acolo, ne băteam toată ziua să supravieţuim. Mi-amintesc că l-am sunat pe fratele ei să vină să ne ia. Internatul era aproape de casa pe care o avea ea în Bucureşti. Nu a venit o dată să ne viziteze. În clasa a noua s-a căsătorit cu al doilea soţ. La început a fost ok, dar după a început el să se impună. Ea a început să îi cumpere lui ce voia el. Se purta urât cu mine pentru că semăn cu tatăl meu. Am avut o copilărie foarte grea din cauza ei. Chiar dacă eşti major nu înseamnă că nu mai ai nevoie de ajutor în viaţă. M-au ajutat alţi străini. La noi parcă au fugit părinţii de noi. Eu şi fratele meu parcă le-am stat ca o suliţă în coastă ei şi soţului. Nici nu a fost la nunta mea, i-am dus invitaţia, dar nu a venit. Ne-am luat viaţa în piept de la 18 ani. Ea s-a schimbat foarte mult de când s-a căsătorit cu al doilea soţ. A trebuit să stăm pe la rude, pe la prieteni. Mama spunea la televizor că am douăzeci şi ceva de ani. Mă durea să văd că nu ştie ce vârstă am”, a declarat Mugurel Sfetcu, la emisiunea “Happy Hour”, la acea vreme. La rândul său, Cristi susţinea că nu şi-a văzut mama cu anii. În faţa acestor declaraţii, Ileana a ieşit atunci la tv şi a încercat să-i contrazică, însă nu a avut nici o putere de lămurire.

4-5-act-foto-3-3col-9cm.jpg

Ileana, alături de ultimul ei soţ, Cornel Galeş

Ileana Ciuculete a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu cel de-al treilea soţ, Cornel Galeş, care i-a stat alături în ultimii 25 de ani. Cei doi s-au cunoscut înainte de 1989 într-un taxi şi, de atunci, au rămas împreună. Când s-au cunoscut, Cornel era taximetrist, iar un coleg l-a rugat să meargă în locul lui la Ileana Ciuculete. S-au îndrăgostit pe loc unul de celălalt şi de atunci au fost nedespărţiţi. “De el m-am îndrăgostit la prima vedere! Din momentul acela, ceva în sufletul meu s-a schimbat şi am ştiut că aceasta va fi căsnicia mea!”, spunea Ileana cu ceva timp în urmă. Acum, bărbatul este distrus de moartea soţiei sale şi stă numai pe calmante. Nu-şi poate reveni şi nu se poate împăca cu ideea că femeia pe care a iubit-o nu mai este şi mai ales, că nu a putut să o salveze.

 

Plânsă de tot satul natal

4-5-act-foto-6-2coloane.jpg

Vecinii din satul natal au aprins lumânări în faţa casei

 

Vestea morţii Ilenei a căzut ca un trăsnet asupra oamenilor din localitatea natală a cântăreţei, satul doljean Gubaucea. O iubeau şi se mândreau cu ea, astfel că, ieri, încă de dimineaţă, au venit la poarta casei unde încă locuieşte mama artistei pentru a depune flori şi a aprinde lumânări. „Ilenuţa era o fire veselă şi tot timpul pusă pe distracţie. Când era copil şi mergea cu caprele, cânta pe stradă. De câte ori venea să-şi vadă mama, făcea petrecere în curte şi împărţea cadouri la toată lumea. Ultima dată a venit anul trecut, în decembrie şi era extrem de fericită”, a povestit, pentru „Adevărul”, o vecină. Rudele Ilenei spun că aceasta şi-ar fi schimbat numele când a ajuns la Bucureşti, din „Ciuciulete” în „Ciuculete”. „Ileana nu avea 59 de ani, aşa cum se vehiculează în acest moment. Are 65 de ani”, a adăugat vărul artistei, Nelu Pârvu.

 

Au venit de urgenţă în Bucureşti

4-5-act-foto-4-2coloane.jpg

Copiii artistei au venit în Bucureşti marţi noapte , în jurul orei 2.00

 

Nu vorbeau de ani întregi cu mama lor şi se plângeau de abandon la televizor, dar acum durerea i-a făcut să îngroape securea războiului. Cei doi băieţi ai Ilenei Ciuculete din mariajul de 12 ani cu fostul soţ, Valeriu Sfetcu, au venit de urgenţă la Bucureşti pentru a-şi lua rămas bun de la artistă şi pentru a o conduce pe ultimul drum. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Cristi şi Mugurel Sfetcu  în jurul orelor 02.00 noaptea la casa artistei din zona 1 Mai. Însoţiţi de bunica lor şi de alte rude, fiii au intrat în vilă. Cornel Galeş, sotul artistei, a ajuns şi el acasă la volanul maşinii personale si nu a mai ieşit din casă. Artista a murit la vârsta de 59 de ani, după o suferinţă teribilă.

4-5-act-poza-noua.jpg

Mama Ilenei, distrus de pierderea fiicei

 

Pe lângă hepatita C şi o ciroză hepatică galopantă, artista suferea şi de cancer osos metastatic, un tip de cancer destul de rar întâlnit. Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă marţi seară, 15 martie, la spital, unde se afla internată de nouă zile. Trupul neînsufleţit al artistei urma să fie depus miercuri la Biserica Costească din Chitila. Înmormântarea Ilenei Ciuculete va avea loc sâmbătă la Cimitirul Străuleşti.

 

Click! spune

Ileana Ciuculete s-a născut în data de 20 septembrie 1957. La numai 14 ani, interpreta de muzică populară intra în lumea muzicii, ca angajată a ansamblului Nicolae Bălcescu din Craiova. Portofoliul de cântece al artistei include 400 de melodii proprii, 22 de discuri şi colaborări cu toate orchestrele de renume din muzica populară. Cântăreaţa a fost premiată în 2005 cu “Discul de Aur” pentru albumul ”Ciorba de curcan”, vândut în peste 40.000 de unităţi.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1