Ileana Ciuculete i-a apărut în vis Elenei Merișoreanu! Detaliul bizar care a speriat-o

elena_ciuculete_elena_merisoreanu.jpg

ileana ciuculete elena merisoreanu vis
Cele două au fost prietene extrem de bune
Foto: captură Antena Stars

Regretata cântăreață de muzică populară i-a apărut în vis celei mai bune prietene. Elena Merișoreanu a mărturisit că a visat-o pe Ileana Ciuculete, dar un detaliu bizar a îngrijorat-o pe artistă.

Au trecut primele sărbători fără Ileana Ciuculete, iar prietena ei cea mai bună, Elena Merișoreanu, încă o visează, chiar și la o lună de la moartea acesteia.

„E foarte trist că colegii noștri dragi se duc printre stele și de acolo...nu se știe dacă ne văd sau nu ne văd. Se zice că, timp de 40 de zile, sufletul se plimbă încă pe Pământ, călătorește, se duce pe la cei dragi...Tocmai vorbeam cu Cornel și i-am spus că o simt în casă. El (soțul Ilenei Ciuculete n.r) a slăbit foarte mult. Suferă enorm. Cred că sunt cele mai triste zile pentru el. Cornel nu poate să creadă că zânica lui nu mai e”, a povestit Elena Merișoreanu, pe canapeaua lui Mihai Morar, la Antena Stars.

De asemenea, cântăreața spune că buna ei prietenă i-a apărut în vis, la doar 10 zile după ce a trecut în lumea celor drepți: «Se făcea că eram undeva cu lume foarte multă, dar nu știu dacă era vorba despre un spectacol sau despre o filmare. La un moment dat, o văd pe ea că vine dintre lume și-i zic: „Vai, Ileana, ce ie frumoasă ai. E nouă?” Și ea spune: „Da, e nouă”. Când mă uit mai bine, în jos, îi zic: „Vai de mine, dar te faci de râs! Cum...de ce nu ți-ai pus fustă?” Și ea îmi spune: „Lasă, că vine el Cornel și mi-o aduce că am uitat-o acasă”. Și a plecat și s-a întors...și mi-a zis: „Zânica mea, să nu uiți când faci colivă să-mi dai și mie».

Zis și făcut. Speriată de visul avut, Elena Merișoreanu i-a făcut parastas Ilenei Ciuculete, în aceeași zi în care i-a făcut și soțul ei, Cornel Galeș. Preotul a sfătuit-o pe artistă să-i facă pomană de două ori, pentru ca sufletul Ilenei să se liniștească: „Mi-a spus că așa e bine...să-i fac pomană de două ori”.

 

 

Loading...

Citește și