Ileana Ciuculete făcea afaceri cu bijuterii din aur? Cornel Galeș a dezvăluit totul

ileana_ciuculete.jpg

ileana ciuculete
Cornel Galeș și Ileana Ciuculete făceau afaceri cu bijuterii din aur aduse din Turcia
Foto: arhivă personală

Cornel Galeș a dezvăluit detalii despre averea Ilenei Ciuculete. După ce cântăreața de muzică populară s-a stins din viață, a lăsat în urmă o mare de durere și regrete pentru cei dragi, dar și o serie de controverse țesute în jurul moștenirii sale.

Invitat la emisiune Tv de la Antena 3, Cornel Galeș a spus adevărul despre averea reală a fostei sale soții:

„Ileana a fost judecată, de o categorie de oameni, că face parte din această structură a artiștilor profesioniști care sunt foarte bogați. Ea a lăsat o mică vilă, care s-a vândut. Această vilă a venit cu o avalanșă de datorii. Ea trebuia vândută acum cinci ani, nu pe patul de moarte, așa cum se vehicula. Ileana nu a avut niciun cont. Ca avere, a fost acest imobil care trebuia vândut de multă vreme, în legătură cu aurul, noi cumulam niște bijuterii personale. Le luam din Turcia, ca apoi să le vindem, deci nu există nimic”, a mărturisit Cornel Galeș, în cadrul emisiunii.

Fostul soț al defunctei cântărețe de muzică populară a fost extrem de afectat de moartea Ilenei Ciuculete, dar familia acesteia l-a îndepărtat după ce a început războiul împărțirii averii. De asemenea, el a mai fost criticat și că și-ar fi refăcut viața sentimentală la scurt timp după decesul solistei. Începutul acestui an și l-a petrecut într-un tur al Asiei, alături de noua sa iubită, despre care spunea că îl leagă doar o relație profesională.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • S-a stins pe 14 martie 2017, dar n-are linişte nici în mormânt. Ileana Ciuculete va fi dezgropată şi mutată din cimitirul Străuleşti (Bucureşti), în cel din Craiova, iar decizia-şoc a fost luată de familie mai mult din cauza lui Cornel Galeş, soţul regretatei soliste. Mama, băieţii şi fratele Ilenei îi reproşează acestuia că a uitat să mai treacă pe la mormântul “Zânicii” lui.

  • Dezbinaţi şi la pomană. Cornel Galeş şi băieţii artistei din prima căsătorie fac parastase separate. În septembrie se fac 6 luni de la moartea cântăreţei, iar familia acesteia s-a rupt în două. Soţul Ilenei face pomană în Bucureşti, iar băieţii la Craiova.