Ileana Ciuculete a fost condusă pe ultimul drum. Sute de oameni și-au luat rămas bun de la artistă

dc_0031.jpg

ileana
Ileana Ciuculete, ultimul drum
foto: Dorin Constanda

Sâmbătă, 18 martie, trupul neînsuflețit al Ilenei Ciuculete (64 de ani) a fost condus pe ultimul drum. Cântăreața de muzică populară s-a stins din viață subit, marți seară, 14 martie, după o luptă scurtă cu o boală incurabilă.

UPDATE 16.20: Sute de oameni au asistat la slujba de la cimitir. Ileana Ciuculete a fost înmormântată. Mama artistei a fost luată de lângă groapă. În schimb, Cornel Galeș și băieții solistei au rămas lipiți de mormânt până au fost aranjate coroanele și florile. Sursele Click! au afirmat că, pentru a rezista, soțul Ilenei a luat calmante.

Familia Ilenei Ciuculete, îndurerată la înmormântarea artistei

cornel galesZoom
Cornel și cei doi copii ai artistei
Foto: captură video

florin cornel galesZoom
Florile de la Cornel
Foto: captură video

 

UPDATE 16.10: Lacrimi și suferință fără de sfârșit în momentul în care Ileana Ciuculete a fost coborâtă în mormânt. Mama artistei este de neconsolat, la fel ca și soțul Ilenei, Cornel, care nu-și mai găsește puterea. Cei doi nu se pot dezlipi de locul de veci al dragei lor.

cornel galesZoom
Cornel, soțul Ilenei, este de neconsolat
Foto: captură Romania Tv

 

Familie, prieteni, colegi de breaslă, oameni care nu o cunosc personal dar care au admirat-o și apreciat-o de-a lungul carierei sale, cu toții s-au strâns în curtea Bisericii Costească din Chitila să asiste la slujba de rămas bun a artistei.

Înmormântarea a început în jurul orei 13:00, iar în curtea bisericii s-au adunat ste de oameni. Cu toții au venit să-i aducă artistei un ultim omagiu și să o conducă pe ultimul drum, spre Străulești, acolo unde Ileana Ciuculete va avea locul de veci.

La slujba acesteia participă persoane importante ale showbiz-ului românesc, printre care și Maria Dragomiroiu, confidenta acesteia, Serghei Mizil, Elisabeta Turcu, Steliana Sima, Gheorghe Turda, Costin Mărculescu. Unul dintre cei care au venit la căpătâiul artistei este şi Axinte, care a mărturisit că Ileana Ciuculete avea programate pentru acest an 70 de concerte cu care trebuia să înveselească și să însenineze zilele oamenilor, așa cum a făcut de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, artista ar fi trebuit să cânte la un botez, pe data de 18 martie, ziua în care aceasta este îngropată. 

Slujba de rămas bun a durat în jur de o oră jumătate, timp în care prieteni și colegi au trecut prin clipe groaznice. 

Marii artişti au venit să îşi ia rămas bun de la Ileana Ciuculete

 • Maria Dragomiroiu
  Foto: Dorin Constanda
 • Costin Mărculescu
  Foto: Dorin Constanda
 • Serghei Mizil şi Mara Bănică
  Foto: Dorin Constanda
 • Maria Cârneci
  Foto: Dorin Constanda
 • Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu
  Foto: Dorin Constanda
 • Mama Ilenei Ciuculete nu s-a dezlipit de sicriu
  Foto: Dorin Constanda
 • Gheorghe Turda
  Foto: Dorin Constanda
 • Maximize

1/7

Ileana Ciuculete (64 de ani) fusese diagnosticată cu hepatică C, ciroză galopantă şi cancer de oase cu doar nouă zile înainte să moară.

loading...
Loading...

Citește și

 • cornel gales

  Elena Merișoreanu, cea mai bună prietenă a regretatei Ileana Ciuculete, a făcut la emisiunea „Agentul VIP”, de la Antena Stars, câteva dezvăluiri uluitoare despre soțul cântăreței. De când s-a stins din viață soția sa, cornel Galeș este transfigurat de durere și chiar ar fi vrut să recurgă la un gest extrem.

 • frate

  Marți seara, Ileana Ciuculete s-a stins din viață, pe patul de spital, în brațelei celui de-al treilea soț, lăsând în urma sa un val de durere în rândul familiei, prietenilor, colegilor de breaslă, dar și fanilor. Trupul neînsuflețit al cântăreței de muzică populară a fost depus miercuri la capela Bisericii Costeasca din Chitila, unde toți cunoscuții o vor putea plânge pe artistă până sâmbătă, când aceasta va fi înmormântată.

 • casa

  În timpul vieții, Ileana Ciuculete a dat mereu impresia că a avut o viață lipsită de griji, prin felul în care vorbea, se comporta și însuflețea petrecerile românilor, voia bună fiind nelipsită de la evenimentele la care participa. Nu doar la petreceri aceasta însenina zilele oamenilor, ci și în satul natal, Gubaucea, din județul Dolj.

 • ileana ciuculete

  Ileana Ciuculete a fost o personalitate care a marcat portul și muzica populară. Stilul său aparte, feminitatea de care dădea dovadă la fiecare pas și nu în ultimul rând, talentul său au clasat-o pe artisă în rândul celor mai îndrăgiți artiști ai muzicii populare românești.

 • ileana

  Ileana Ciuculete a fost o îndrăgită cântăreață de muzică populară, care s-a impus în showbiz-ul românec prin stilul și feminitatea sa. Ileana Ciuculete s-a stins din viață marți seară, 14 martie. Artista ar fi făcut o criză bruscă izvorâtă dintr-o hepatită C despre care nici nu știa și a decedat la spital, în brațele soțului ei.

 • ileana ciuculete

  Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit marți seară, 14 martie, pe patul de spital. Artista a decedat în brațele soțului, cel care a fost alături de aceasta în toate momentele de cumpănă de pe parcursul căsniciei lor.