Cum arăta Petre Geambașu în costum de ginere și ce spune despre iubirea vieții lui

8.jpg

2020. Vor serba “Nunta de Aur”

Celebrul solist Petre Geambaşu (76 de ani) are toate concertele suspendate, însă şi-a găsit de lucru, prin casă. El a deschis albumul cu amintiri, postând pe conturile sociale fotografii de acum peste 50 de ani, din ziua în care s-a căsătorit cu iubirea vieţii lui, Cristina, cu care are un fiu, pe Călin.

Iată cum a cunoscut-o pe viitoarea soţie: “Era primăvara anului 1968. Eram în troleibuzul 85, am observat pe  bancă o domnişoară îmbrăcată într-o rochiţă roşie, avea picioare superbe! Preţ de câteva staţii am privit-o insistent. I-am spus că sunt profesor de muzică şi că mi-ar plăcea să ne mai întâlnim. I-am dat numărul de telefon, m-a sunat peste două zile, peste aproape doi ani ne căsătoream”, a menţionat artistul.

7.jpg

1970. A fost dragoste la prima vedere

După un scandal de pomină, Petre şi fiul său, solistul Călin Geambaşu, au revenit la sentimente mai bune. El şi-a acuzat tatăl că l-ar fi pus să mănânce pe capacul de WC, la supărare.

Loading...

Citește și

  • calin geambasu scandal familie parinti

    Dezvăluiri incredibile a făcut Călin Geambaşu şi continuă în acealaşi stil! Supărat că tatăl său l-a neglijat în ultimii ani şi nu s-a comportat ca un bunic adevărat pentru fiul lui, artistul a povestit toate amintitrile dureroase din copilăria lui. Fostul elev de la "Şcoala Vedetelor" şi-a acuzat mama biologică de violenţă, dar femeia are însă cu totul altă variantă a poveştii.

  • Petre Geambașu (76 de ani) a ajuns de urgență la spital, unde a fost internat, acuzând dureri foarte mari de spate. El a suferit o criză de discopatie, dar cei apropiați au explicat că și problemele sale cardiace i-ar fi indus starea de rău.