Îl cam strânge verigheta pe soţul Mariei Marinescu!

maria_si_alin.jpg

maria marinescu alin petrache
Maria Marinescu şi Alin Petreche au vorbit minute-n şir cu Ilie Năstase şi soţia lui, Brigitte
foto: Dorin Constanda

Proaspăt măritată cu Alin Petrescu, Maria Marinescu şi-a scos soţul în public. A fost prima lor ieşire la un eveniment monden după nunta secretă din weekend. Cei doi însurăţei au fost invitaţi la petrecerea Ok! Golden Night, la care au venit împreună.

Discretă cu viaţa personală, Maria Marinescu face economie de cuvinte atunci când este întrebată despre nunta ei cu Alin Petrache. Creatoarea de modă şi-a pus pirostiile pentru a treia oară weekend-ul trecut, eveniment pe care l-a organizat în cel mai mare secret. Designerul a stat toată noaptea pe ringul de dans, iar spre finalul petrecerii a fost nevoită să-şi schimbe pantofii de mireasă cu nişte tenişi comozi. La evenimentul de miercuri seară, organizat de revista Ok!, Maria Marinescu a fost cât se poate de elegantă. A scos din dressing o rochie lungă cu un imprimeu cu inimi, semn că dragostea pluteşte în aer. Însoţitorul ei a venit îmbrăcat casual la evebimentul monden. Alin Petrescu, şeful Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a purtat sacou şi cămaşă pe care le-a asortat unei perechi de jeanşi. Au zâmbit toată seara şi au socializat cu Ilie Năstase şi soţia acestuia, Brigitte Sfăt.

Bijuteria îl „strânge” foarte tare

maria marinescu alin petrache

Cei patru chiar s-au fotografiat împreună. Luată la bani mărunţi despre evenimentul care a făcut-o atât de fericită în weekend, Maria Marinescu a declarat că a avut o petrecere restrânsă la care au participat doar rudele şi prietenii apropiaţi. 

"Nu a fost o nuntă tradiţională. Nu am aruncat buchetul şi nici nu am dat jos voalul", a povestit creatoarea de modă la un post tv. Aşadar, un eveniment ieşit din tipare, dar în primul rând discret. Discrete sunt şi verighetele celor doi. Simbolul iubirii care îi leagă este o bijuterie finuţă, care pe Alin Petrache pare că îl cam strânge.  

Iată cele mai spectaculoase apariții de la petrecerea OK!

vedete_party_ok.jpg

vedete petrecerea revistei ok
La petrecerea organizată de revista OK! România au fost prezente cele mai în vogă vedete ale momentului
colaj: OK!
Loading...

Citește și

 • După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un "da" hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.

 • După o lună de la cununia civilă, Maria Marinescu va îmbrăca rochia de mireasă. Soţul ei, Alin Petrache, o duce pe creatoarea de modă la altar. Apropiaţii cuplului spun că nunta va fi una restrânsă, cu invitaţi aleşi pe sprânceană. Iar mirii s-au ocupat singuri de organizarea evenimentului.

 • maria marinescu fericire casatorie alin petrache

  A treia oară este cu noroc! Maria Marinescu a îmbrăcat rochia de mireasă, sâmbătă seara (20 februarie), la nunta ei cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Creatoarea de modă a fost o mireasă nonconformistă care la petrecere a preferat să asorteze ţinutei fine din dantelă o pereche de ghete.

 • maria marinescu fericire casatorie alin petrache

  Anul 2016 a debutat cum nu se poate mai bine pentru Maria Marinescu! Creatoarea de modă s-a cununat civil cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Cei doi s-au unit destinele la Primăria sectorului 1, în prezenţa doar a doi martori. De atunci, Maria Marinescu nu mai are niciun motiv să fie încruntată, iar zâmbetul i-a revenit pe chip.

 • Maria Marinescu şi Alin Petrache şi-au pus pirostiile sâmbătă şi au dat o petrecere de pomină la un local select. La nunta creatoarei de modă cu preşedintele Comitetului Sportiv şi Olimpic Român au participat doar rudele şi prietenii apropiaţi. Invitaţi, aleşi pe sprânceană, au dansat mult, nunta prelungindu-se până în zorii zilei.

 • alin petrache nunta maria marinescu

  Nu doar Alin Petrache şi-a refăcut viaţa în timp record şi a luat-o de nevastă pe Maria Marinescu. Şi fosta lui soţie radiază de fericire după o perioadă grea în care lacrimile îi curgeau şiroaie pe obraz. Divorţul nu a fost soluţia care să-i confere linişte Marei Petrache, ci mai degrabă motivul pentru care femeia a făcut numeroase drumuri la biserică.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1