Îi recunoști? Artiștii Generației de Aur, transformați total de moda bărbilor

14-ovidiu.jpg

Ovidiu Komornyik (50 de ani) s-a pozat recent în curtea hotelului său din Vama Veche

Ovidiu Komornyik (50 de ani), autorul celebrei piese ”Frumoasa mea”, este de nerecunoscut cu acest look, adoptat de artiştii din întreaga lume. Şi alţi colegi de breaslă sunt în pas cu moda.

Ovidiu Komornyik se mândreşte cu bărbiţa lui, care îi conferă un aer de macho. Nici Alin Oprea (47 de ani), cel care  în urmă cu 20 de ani rupea inimile fetelor cu pletele sale, nu s-a lăsat mai prejos. Solistul a cerut mai întâi părerea admiratorilor de pe Facebook, dar s-a consultat şi cu frumoasa lui soţie, Larisa.

14-2.jpg

Aurelian Temişan (47 de ani) a adoptat acest look cu acordul soţiei

 

Cât îl priveşte pe Adrian Enache (53 de ani), acesta a revenit la un look mai vechi, de acum 9 ani, când s-a logodit cu iubita lui, Iuliana Marciuc, la Balcic, în Bulgaria. Artistul e de părere că-i stă mai bine cu puţină barbă şi cu mustaţă, însă el are oricum succes la femei. În gaşca vedetelor care îi copiază pe artiştii de peste graniţă a intrat şi Daniel Iordăchioaie (51 de  ani).

14-7.jpg

Adrian Enache (53 de ani) a revenit la imaginea sa din 2010

 

Cântăreţului îi stă perfect cu bărbiţă şi îmbrăcat în ţinute vestimentare tinereşti, fiind un tată modern pentru cei doi copii ai săi, Darius (18 ani) şi Salma Nicole (8 ani), din căsnicia cu Nouria. Nu în cele din urmă, să-l amintim şi pe interpretul Aurelian Temişan (47 de ani), juratul emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

 

Şi el pare mai interesant cu barbă, contul său de Facebook fiind plin de fotografii cu această schimbare.

14-3.jpg

Daniel Iordăchioaie (51 de ani)

 

Fanii şi soţia lui, actriţa Monica Davidescu, cu care are o fiică, pe Dora (8 ani), îl plac enorm aşa. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1