Îi mai ştii pe Soso şi pe Alida de la „Big Brother”? Cum arată la 16 ani de la terminarea emisiunii și ce pun la cale

CLIIMA20140204_0027_1.jpg

Soso si Alida, buna sa prietena din concursul Big Brother

Au trecut 16 ani de la primul reality-show Big Brother de la Prima TV, unde s-au făcut remarcat Ernest, Andreea, Adrian (viitoare ispită la „Insula iubiri”), dar mai ales Alida şi Soso, câştigătorul marelui premiu. Cei doi au rămas buni prieteni, chiar dacă el s-a mutat Germania. Click! îți spune ce pun la cale cei doi și unde îi poți întâlni.

Alida Mocanu şi Soso, pe numele lui real Sorin Fișteag, au rămas buni prieteni și după experiența „Big Brother”, din 2003. Soso a ales să trăiască în Germania, unde profesează ca medic, iar Alida Mocanu lucrează acum la Digi24, unde este producătorul emisiunii de lifestyle “Ultraviolet”. Ea l-a convins pe prietenul ei, cu care nu a rupt legătura niciodată, să-i acorde un interviu care va fi difuzat duminică, 21 aprilie 2019, de la 15.30, la Digi24. Deși Sorin a ales să trăiască în Germania, unde profesează ca medic, el și Alida au păstrat prietenia din perioada petrecută în casa Big Brother, unde, vreme de o săptămână, au fost nevoiți să stea legați unul de celălalt.

Cum arată acum Soso și Alida de la "Big Brother"

Duminică, la „Ultraviolet”, cei doi vor fi din nou împreună în fața camerei de filmat, de această dată, “de bună voie”. Vorbesc despre bucuria vieții fără supraveghere video și despre pasiunea împărtășită pentru stil și modă. Sorin iubește creațiile lui Vivienne Westwood, designerul britanic care a popularizat stilul modern punk.

alida-si-soso.jpg

alida si soso
Așa arată acum Alida și Soso, cei doi concurenți de la Big Brother
foto: Digi24

“Vivienne Westwood luptă împotriva curentului fast fashion. Oamenii îşi cumpără haine în fiecare weekend, în fiecare lună, din ce în ce mai mult. Dacă fiecare dintre noi îşi deschide dulapul, găseşte o grămadă de chestii pe care nu le mai poartă, pe care poate nu le-a purtat niciodată, cu eticheta pe ele. E absurd. Ori, Vivienne Westwood luptă foarte mult pentru chestia asta: buy less, choose well, make it last. Cumpără mai puţin, cumpără cu cap, economiseşte, cumpără ceva şi ai grijă de lucrul respectiv: îl porţi cu respect, îl porţi cum trebuie, îl porţi la ocaziile la care se potriveşte”, spune Soso în interviul care va fi difuzat integral duminică, de la ora 15:30, la Digi24.

soso.jpg

soso
Soso este pasionat de modă
foto: arhivă personală

Ce este “Ultraviolet”?

„Ultraviolet”, emisiune de stil din media românească, filtrează informaţiile din lifestyle prin “lentila” specialiştilor din domeniu, în fiecare duminică, de la 15:30, la Digi24. „Ultraviolet” e podiumul pentru eleganță, bun gust, simplitate şi oameni care chiar ştiu ce înseamnă să ai stil.  De la haute-couture, la eco-fashion, de la oamenii care au găsit secretul unei vieți echilibrate, la figuri emblematice ale modei, „Ultraviolet” aduce în prim plan poveștile succesului în lumea stilului. 

Loading...

Citește și