Cum îşi protejează Valentina Pelinel sarcina

2-3-bd-valentina-pelinel20070928_63.jpg

Valentina Pelinel este însărcinată în 4 luni şi jumătate
Foto Arhivă Personală

Liviu Vârciu (34 de ani) spune că o ţuiculiţă, la munte neapărat, e bine-venită, dar nu în exces, că... „te-a luat dracu’”. Nicoleta Luciu (35 de ani) se dă cu cremă pentru... copii, iar Roxana Ciuhulescu (38 de ani) mizează pe cea termogenică.

Pe un ger de crapă pietrele, vedetele noastre se protejează cum ştiu ele mai bine. Folosesc te miri ce creme, mai pun pe ele o bluză în plus, sau beau ceaiuri-minune. Valentina Pelinel şi-a umplut geanta cu Vitamina C.

”Sunt destul de puternică şi nu răcesc aşa de repede, însă am tot timpul în geantă Vitamina C. Se ştie că graviduţele sunt mai sensibile şi sunt predispuse acestor boli de sezon, aşa că trebuie să fiu mult mai atentă. Folosesc creme foarte grase pentru hidratarea pielii, şi consum ceaiuri, lichide foarte multe, fructe şi legume, îmi prepar supe. Încerc să-mi protejez extremităţile, aşa că nu ies fără fular, ciorapi şi mănuşi. În rest, dorm foarte mult pentru că somnul ajută să ai un sistem imunitar puternic”, ne-a spus Valentina. 

Roxana Ciuhulescu foloseşte cremă termogenică

 

”Eu sunt destul de sensibilă la frig şi îmi încălzesc scaunele şi volanul maşinii la maximum atunci când plec la drum.  Pentru corp folosesc o cremă termogenică, este foarte bună după ce termin exerciţiile la sală. Atunci simt că mă ia frigul şi mă dau cu această cremă care îmi pune sângele în mişcare şi mă ajută să mă încălzesc foarte bine.  În rest, duşuri calde şi ciorapi flauşaţi”, ne-a povestit Roxana.

Liviu Vârciu nu suportă izmenele

„Căldura sufletească îmi ţine de cald! Pe o vreme ca asta, trag pe mine o geacă mai groasă, atât. Şi mă dau cu cremă pe mâini să îmi protejez pielea. Nu am suportat de mic izmenele şi nici maiourile. Cât despre încălzirea cu ajutorul ţuiculiţei, ce să zic? Asta e bună la munte, dar nu în exces, cu ţuica, pe frig, te ia dracu’. Nu e recomandat alcoolul pe ger!”.

Nicoleta Luciu pariază pe ghimbir

„Consum foarte mult ceai de ghimbir. La doi litri de apă, tai feliuţe un ghimbir cam cât degetul mare, las la macerat o noapte, a doua zi îl beau. Şi nu ieşim din casă fără să ne dăm cu creme. Creme pentru copii, cu factor de protecţie 50. Aici, la Miercurea Ciuc, copiii nu se înfofolesc, aşa că nici noi nu ieşim din casă cu tot şifonierul pe noi”.

Maria Dragomiroiu nu se desparte de bentiţă

„Eu am o problemă cu urechile-gura-gâtul. Tot timpul trebuie să le protejez. Când este frig, nu mă despart de bentiţa pe care o pun să îmi acopere bine urechile, că, altfel, imediat mă îmbolnăvesc. Nu mă dau cu creme, nu iau pastile sau alte minunăţii. Pun o vestă mai groasă pe mine şi gata”.

Paula Chirilă vrea ciorapi din lână

„Folosesc creme mai grase pentru mâini şi pentru faţă. Mai trag o bluză în plus, o căciulă pe cap şi cam atât. Aş purta şi ciorapi din lână, dar nu îmi încap în pantofii cu toc... Norocul meu că merg mai mult cu maşina!”.

Kamara spune că e mai expus frigului

„Mie nu îmi e frig, îmi este MAI frig. Pielea e mai sensibilă. În perioada asta beau mult ceai, mă dau cu creme mai grase pe mâini şi pe faţă, şi nu ies din casă fără fular. Mai puneam cagula când ieşeam la alergat, dar cu gerul ăsta am luat o pauză”.

Trăistariu merge pe clasica miere

„Stau închis în casă, aşa mă protejez eu pe gerul ăsta. Norocul meu că merg cu maşina şi pielea mea intră mai puţin în contact cu gerul. De ani buni, în fiecare dimineaţă iau miere cu propolis. Nu am mai răcit deloc aşa”.

Brigitte Năstase se protejează cu ceai verde

”Am grijă ca pe vremea asta să mă hidratez şi să mă hrănesc foarte bine. Mănânc în fiecare zi carne în cantităţi mari, dar nu se depune pentru că o consum doar la grătar şi evit carbohidraţii. În rest, multe legume sub formă de salate şi multe lichide. Ilie are grijă ca în fiecare seară să nu-mi lipsească ceaiul verde neîndulcit şi-mi aduce câte o cană de 400 de mililitri la pat. Alcool nu beau pentru că-mi interzice religia. Mă îmbrac foarte gros, iar tenul mi-l protejez cu o cremă bună şi un strat de fond de ten”, ne-a spus Brigitte.

Zoom
Ilie Năstase nu are racheta în mână, ci ditamai lopata, cu care-şi face drum prin nămeţi
Foto: Blitz

Zoom
Romaniţa Iovan şi-a scos de la naftalină haina de blană de 4.000 de euro, în care au “încăput” vreo 20 de vulpi
loading...
Loading...

Citește și

  • Valentina Pelinel şi-a atras numai critici de când a anunţat la începutul lunii ianuarie că e gravidă, iar copilul ar fi al lui Cristi Borcea. Invitată joi (21 ianuarie) în emisiunea ''Star Magazin'', de la Antena Stars, Monica Tatoiu a dezvăluit că Valentina şi-a premeditat despărţirea de politicianul Cristian Boureanu, lucru care nu i-a picat tocmai bine viitoarei mămici.

  • Valentina Pelinel radiază de fericire. A declarat într-un interviu pentru un videoblog că este mai bine decât a fost vreodată. Nu a vrut nici acum să lămurească dacă tatăl copilului pe care-l poartă în pântece este Cristi Borcea.

  • valentina pelinel

    Femeia voluptuoasă de acum nu are nimic în comun cu fetişcana de odinioară, cu buze subţiri şi sâni cât pumnul. Valentina Pelinel nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la bisturiu, dar pozele sunt mai mult decât grăitoare. Astfel, când lui Cristi Borcea i s-au aprins călcâiele după ea, blondina era deja „tunată”, fix pe gustul lui.

  • Au intrat destinaţiile de vacanţă în sac sau îi chinuie amintirile? Cristi Boureanu se relaxează acum cu iubita de 18 ani într-o vacanţă “la indigo” cu cea în care se distra cu fosta nevastă, Valentina Pelinel. Chiar şi fotografiile seamănă!