Îi compune Oanei Sârbu şi la 23 de ani de la divorţ

12-13-vedete-1.jpg

2016. Virgil i-a dăruit Oanei un superb trandafir, luni, la lansarea albumului ei
Citeste tot despre: 

Oana Sârbu a fost un munte de emoţii luni seară, la Magazinul Muzica, la lansarea albumului său, ”De Crăciun voi fi acasă”. Dar, cum prietenul la nevoie se cunoaşte, alături de solistă s-a aflat şi fostul ei soţ, Virgil Popescu, cu care ea a continuat să colaboreze pe plan profesional.

Sergiu Cioiu, Silvia Dumitrescu şi Oana Sârbu (48 de ani) le-au pregătit fanilor de Sărbători albume speciale, pe care le-au lansat luni, în prezenţa prietenilor de suflet!  La acest eveniment emoţionant, alături de Oana s-au aflat toate persoanele dragi, fiul ei, Alex Stelian, şi tatăl solistei, Romulus Sîrbu (81 de ani): ”Pe tata îl invit mereu la lansările mele şi vine, iar de data aceasta şi-a adus şi foştii colegi de teatru. Fiul meu a stat puţin, a venit cu nişte prieteni, dar apoi au fugit cu bicicletele”. Printre invitaţi s-a numărat şi compozitorul Virgil Popescu (61 de ani) fostul ei soţ: ”Cu el am lucrat şi lucrez în continuare, avem mai multe formule muzicale în care cântăm”, ne-a mai povestit Oana Sârbu.

Anul acesta, solista a înregistrat trei albume: “Sunt şic!”, cu muzică pentru copii, albumul cu cântece de Crăciun, “De Crăciun voi fi acasă!” şi “În drum spre şcoală”, un album de rugăciuni pe versurile unor poeţi şi profesori români, cu o muzică minunată şi autentică. “Muzica poartă semnătura compozitorului Virgil Popescu, fostul meu soţ. Sper că discurile să aibă parte de o promovare şi o distribuţie pe măsura notorietăţii interpretei şi calităţii muzicii”, spune ea. Povestea ei de dragoste cu vestitul compozitor a făcut furori, în anii comunismului. „Pe Virgil l-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, şi orchestrator, şi dirijor. A existat o comunicare între noi din prima secundă, o comunicare care există şi acum, dar n-aş şti să spun despre ce e vorba, cred că are mare legătură cu emoţia şi cu muzica. Virgil era un tip mult mai mare decât mine, cu 13 ani, şi orele noastre de întâlnire erau ca cele dintre o femeie şi fratele ei mai mare... Am găsit în el toate acestea adunate într-un om matur“, a povestit ea, în urmă cu câţiva ani, pentru revista ”Tango. Mare dragoste”. Pe 10 iunie 1989, când Oana avea 21 de ani, cei doi şi-au unit destinele: „A fost un act pe care l-am facut cumva la sugestia părinţilor, pentru că nu ar fi fost de acord cu o relaţie neoficializată. Noi nu am ţinut foarte tare să facem pasul ăsta”. Divorţul nu a fost pentru Oana un capăt de ţară: ”Au apărut, la un moment dat, nişte situaţii care au scuturat echilibrul pe care ni-l formaserăm şi-am decis ca cel mai bine e să ne despărţim. El a plecat un an în Japonia şi, când s-a întors, am făcut pasul legal. Dar am continuat să colaborăm, suntem foarte buni prieteni”. Pe noul ei album Oana a colaborat şi cu Ştefan Bănică, fostul coleg din “Liceenii”, dar şi cu surorile Liliana şi Manuela Fedorca, Luminiţa Anghel, Narcisa Suciu, Adrian Enache, Marcel Pavel şi Bogdan Pavlică. Solista este fericită că e invitată la emisiuni şi că are concerte. “Pot să vă spun că voi fi invitată pe 1 Decembrie la Radio ZU, unde voi cânta «Ani de liceu» cu Nicole Cherry, o tânără din noua generaţie care îmi place mult cum cântă şi cum a evoluat. Iar pe 27 decembrie voi susţine un concert în Piaţa Constituţiei, unde vor mai cânta Silvia Dumitrescu şi Ştefan Hruşcă”, ne-a povestit Oana.

12-13-vedete-4.jpg

1993. Virgil şi Oana au pus punct mariajului
fotografii: Sever Gheorghe

 

Tatăl Oanei e fost balerin, dar a făcut şi pantomimă

Şi la adresa tatălui ei, Romulus Sârbu, cântăreaţa are numai cuvinte de laudă: „Tata e fost balerin şi a ieşit la pensie la 50 de ani, însă a continuat să facă pantomimă alături de Anton Nicolae, cuplul lor numindu-se „Anton şi Romică”. El şi Sergiu Cioiu, cel care şi-a lansat albumul înaintea mea, nu s-au mai văzut din 1968. Ne-am pozat, am depănat amintiri, ne-am simţit bine”. Oana mai are un frate, pe Mihai Mădălin, licenţiat în Regie Film. 

 

A înregistrat cu Ştefan Bănică piesa «Sigur este Moş Crăciun»

La 30 de ani de când s-au iubit în “Liceenii”, Oana şi Ştefan Bănică s-au reunit, pentru piesa ”Sigur este Moş Crăciun”,  înregistrată pe recentul ei album. Artista îşi aminteşte de prima lor colaborare: “Pentru «Liceenii» am dat probe chiar cu Ştefan. Cuplul nostru a plăcut cel mai mult. Şi a convins echipa să ne-aleagă pentru rolurile principale. Filmările au durat două luni. De Ştefan sunt apropiată. Am păstrat o prietenie de-a lungul timpului”, ne-a dezvăluit ea. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • oana sarbu liceeni

  La 30 de ani de când s-a lansat celebrul film „Liceenii”, Oana Sârbu (48 de ani) ne-a dezvăluit câteva amănunte despre cum a obţinut rolul, cum a fost pe platourile de filmare şi ce mai face zilele acestea. În continuare puteţi citi un interviu sincer cu una dintre cele mai iubite actriţe cântăreţe din România.

 • oana sarbu robert turcescu

  Oana Sârbu (47 de ani) și Robert Turcescu (40 de ani) au pus punct unei relații de 10 ani într-o discreție totală în 2013. Click! a dezvăluit în exclusivitate, șase luni mai târziu, cea mai neașteptată ruptură din showbiz-ul autohton. Protagoniștii au evitat la vremea respectivă să ofere explicații pentru decizia lor. La trei ani distanță de acel moment, căsătorit și tatăl unei fetițe, Turcescu vorbește pentru prima oară despre această relație.

 • oana sarbu

  Părinții Mădălinei Manole nu s-au împăcat cu moartea fiicei lor nici la șase ani de la tragedie. Ion Manole încă mai caută vinovați pentru gestul extrem a fiicei lor, care și-a luat viața în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. În cel mai recent interviu acordat ziarului Ring, tatăl artistei arată cu degetul spre Oana Sârbu.

 • oana sarbu madalina manole ion

  Tatăl Mădălinei Manole continuă seria de dezvăluiri halucinante. El susține că își dorește ca mărturisirile lui să arate adevărata față a artiștilor din România, Prietene în aparență, însă rivale de moarte în realitate, Mădălina Manole și Oana Sârbu au fost la un pas de un adevărat scandal, dar „Fata cu părul de foc” a cedat prima.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1