Ieri făcea glume în Divertis, azi pictează şi vinde sticle

diver12-13-vedete-cristi-di.jpg

Actorul Cristi Martin îl imita magistral pe Mitică Dragomir. Acum e as la pictură pe sticlă
Citeste tot despre: 

Există viaţă şi după proiectul Divertis.

Umoristul Cristi Martin, fost membru al celebrului grup înfiinţat de Toni Grecu, dar şi actor în serialul “Spitalul de demenţă”, continuă să facă teatru, iar în timpul liber pictează sticle pe care le vinde. Pasiunea şi-a descoperit-o în copilărie, însă a avut curaj abia în 2012 să şi-o pună în practică.

ioan-gyuri-pascu-a-murit-avand-datorii-imense-465x390.jpg

ioana gyuri pascu moarte
Moartea lui Ioan Gyuri Pascu a arătat problemele serviciilor de ambulanță
foto: Click!

“Am început în 2012 cu paharele pentru nunta mea, alea cu care mirii primesc invitaţii. Am căutat ceva pe piaţă, n-am găsit şi aşa m-am apucat să le fac eu. Au plăcut, am văzut că lumea întreabă de ele, mi-a plăcut şi mie ideea, aşa că m-am apucat să intru mai serios în problemă şi am început să pictez din ce în ce mai multe. Eu lucrez numai unicat şi costă 120 de lei, însă uneori preţul variază în funcţie de complexitatea picturii”, a declarat actorul pentru Click!

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1