Idilă la "Splash!". Cine i-a pus capac "Burlacului" Andrei Andrei

andrei_andrei.jpg

andrei andrei simona trasca splash vedete la apa
Andrei Andrei nu a făcut eforturi prea mari ca să-i intre în graţii Simonei
Foto: Antena 1

Andrei Andrei este un tip greu de cucerit! Cel puţin aşa a lăsat el să se înţeleagă după ce la finele emisiunii "Burlacul" nu a ales nicio fată pentru a-i fi parteneră. La "Splash! Vedete la apă!", tânărul a căzut chiar el în plasa uneia dintre concurente. A scos la înaintare arsenalul de mare cuceritor şi se pare că în scurt timp va deveni protagonistul unei idile.

Opt noi vedete vor încerca să-și demonstreze talentul și curajul în cele două episoade din această săptămână de la "Splash! Vedete la apă!". Concurenţii  îşi vor lua inima în dinâi şi vor executa sărituri în apă de la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău. Printre acestea, Simona Trașcă și Andrei Andrei, cunoscut telespectatorilor Antenei 1 din postura de protagonist al show-ului “Burlacul”. Cei doi concurenți au fost, la antrenamente, de nedespărțit, iar chimia dintre ei i-a pus pe cei din jur să se întrebe dacă nu cumva s-a înfiripat o idilă.

captura.jpg

andrei andrei simona trasca idila splash
Simona Traşcă şi Andrei Andrei au fost subiect de bârfă la "Splash! Vedete la apă!"
foto: captură Antena 1

"În loc să-și execute săriturile și să cadă cum trebuie în apă, el cade în ispitele Simonei. Unde e Simona Trașcă e și el. Îl atrage ca un magnet”, a povestit Claudia Tiu, antrenoarea lui Andrei Andrei.

simona_trasca.jpg

simona trasca andrei andrei splash vedete la apa idila
Simona Traşcă recunoaşte că îl place pe "Burlac"
foto: arhiva personală

Nici Simona Traşcă nu a rămas indiferentă la farmecele "Burlacului". Focoasa blondă a recunoscut în fața camerelor de luat vederi că Andrei arată bine și cântă foarte frumos. "El arată bine din cap până în picioare... Mor după părul lui. M-aș juca toată ziua în părul lui... Mi-a și cântat, știe să cânte foarte frumos. Chiar m-a impresionat”, a spus Simona.

Ce spune Andrei Andrei despre Simona Trașcă, dar și ce declarații despre acest subiect fac colegii celor doi, telespectatorii vor afla joi și vineri, de la ora 20.30, la “Splash! Vedete la apă”.

Loading...
 
 

Citește și