Iată lista completă a echipei „Faimoșilor” de la Exatlon, sezonul 2!

cosmin_cernat_exatlon.jpg

Iată lista completă a concurenților Exatlon ediția 2, echipa „Faimoșilor”
Foto: Arhivă personală

Ediția a doua a concursului sportiv Exatlon se anunță a fi una cel puțin la fel de palpitantă ca prima! Cum locurile din echipa „Faimoșilor” au fost deja ocupate, telespectatorii care îndrăgesc emisiunea nu mai au decât să aștepte marele moment în care vor putea observa îndeaproape abilitățile sportive ale vedetelor autohtone, dar și primul contact pe care îl vor avea cu concurenții înscriși în echipa „Războinicilor”, pe care vor ajunge să-i cunoască treptat.

După ce anunțuri separate cu privire la participarea unor nume cunoscute din showbiz sau domeniul sportiv au fost făcute publice treptat, iată că acum lista se află în formulă completă și definitivă. Îndrăgita emisiune va reveni pe micile ecrane din această toamnă la Kanal D, unde 10 sportivi profesioniști, dar și vedete din showbizul autohton se vor „bate” pentru marele premiu cu „Războinicii” din echipa adversă. Iată lista celor care au acceptat marea provocare de a participa în cadrul solicitantei competiții sportive, care le va testa concurenților atât abilitățile fizice, cât și tăria de caracter sau sensibilitatea interioară, aceștia fiind izolați de familie și prieteni și privați de orice fel de tehnologie sau „lux”.

Iată lista finală a participanților „înrolați” în echipa „Faimoșilor”

1. Lili Sandu – cântăreața, actrița, om de televiziune

lili_sandu.jpg

Lili Sandu a început deja pregătirile pentru Exatlon
Foto Instagram

2. Mirel Drăgan – multiplu campion mondial la Kempo

3. Silvia Stroescu – campioană olimpică la gimnastică

4. What’s UP – producător de muzică, compozitor, cântăreț

whats_up.jpg

Cântărețul What's Up va participa la Exatlon, în echipa „Faimoșilor”
Foto Instagram

5. Cristina Nedelcu – multiplă campioană mondială, europeană și națională la gimnastică aerobică

6. Yamato Zaharia – multiplu campion național, european și mondial la Kempo

7. Ana Georgescu – campioană internațională și națională la gimnastică ritmică

8. Adrian Blidaru – jucător profesionist de baschet

9. Monica Roșu – dublu medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 (Atena), individual și cu echipa

monica_rosu.jpg

Monica Roșu, centru
Foto Facebook

10. Cristi Pulhac – fotbalist profesionist

Prima ediția Exatlon a reprezentat un subiect de interes pentru mulți români, devenind rapid una dintre emisiunile preferate ale telespectatorilor. Cel dintâi sezona fost câștigat de actorul Vladimir Drăghia, care a concurat în echipa „Faimoşilor”, și care a dus lupta finală cu ultimul reprezentat al „Războiniclor” rămas în concurs, Ionuţ Sugacevschi. 

 

Loading...

Citește și

  • yamato zaharia concureaza la exatlon

    Musculosul Yamato Zaharia (22 de ani) este unul din principalii favoriți la câștigarea titlului de campion, la cea de-a doua ediție a concursului ” Exatlon”, (Kanal D). Click! vă dezvăluie, în exclusivitate, ce talente ascunse are acest sportiv plin de mușchi, dar și cu o mare experiență în concursurile de supraviețuire.

  • cosmin cernat

    Se măreşte echipa "Faimoşilor" de la Exatlon. Încă doi sportivi se pregătesc să intre la show-ul care va începe în această toamna, la Kanal d. Este vorba despre o gimnastă şi un jucător profesionist de baschet. Cei doi concurenţi sunt tineri, energici, carismatici și foarte bine pregătiți fizic și psihic.