Iată cine este omul pentru care Teo Trandafir și-ar da viața. A surprins-o cu un mesaj special de ziua ei

teo_trandafir2.jpg

teo trandafir
Teo Trandafir a împlinit 50 de ani
Foto: captură Kanal D

Sâmbătă, 2 iunie, Teo Trandafir a împlinit 50 de ani, motiv pentru care a fost sărbătorită cu fast o zi mai devreme, în timpul emisiunii sale de la Kanal D. Pe lângă invitații din lumea artistică, realizatoarea tv a avut parte de câteva surprize care au uimit-o și au uns-o pe suflet.

În afara de fiica sa, care a a luat-o pe nepregătite când a apărut în platou, un clip a lăsat-o pe Teo cu gura căscată. O surpriză la care nu s-ar fi gândit a fost un mesaj de la Adrian Sârbu, omul pentru care ea a spus că și-ar da viața, cel alături de care a făcut istorie la Pro Tv.

adrian_sarbu_teo_trandafir.jpg

adrian sarbu teo trandafir
Teo Trandafir a rămas cu gura căscată când l-a văzut pe Adrian Sârbu
Foto: captură Kanal D

 

"Există un vers celebru pe care ni-l amintim cu toții atunci când nu ne e bine și când suntem într-o cumpănă a vieții: «Let it be». Cel care povestește se întoarce către o persoană, Mother Mary, cu o întrebare și în căutarea unui sfat. Când mă gândesc la Teo, mă gândesc la acest vers și aștept ca la orice întrebare să îmi răspundă: «Let it be» (Lasă să fie - n.r.). Teo, aș vrea să te întreb: la cine te gândești în fiecare dimineață când te trezești?

Uneori acest sfat a fost un sfat pe care a trebuit să i-l dau, poate era chiar o minciună. Alteori era un adevăr. Viața a împărțit ca uneori acele vorbe să fie adevăr sau o minciună care a sfârșit ca fiind un adevăr: Ai încredere în tine! Teo este o experienta din viața mea, în care un om la care am ținut și țin foarte mult, uman și profesional, a parcurs o călătorie pe care mi-aș fi dorit-o, dar pe care nu cred ca aș fi avut puterea să o trăiesc sau să o parcurg: călătoria dincolo de moarte și înapoi”, a spus cu sinceritate Adrian Sârbu, în interviul luat special pentru ziua lui Teo Trandafir.

teo.jpg

teo trandafir
Teo Trandafir a avut parte de o zi de naștere pe cinste
Foto: captură Kanal D

 

„Știe la cine mă gândesc și știe că fac asta de vreo 20 și ceva de ani. Ne-am cunoscut când avea 38 de ani și am petrecut împreună,apoi a venit o zi în care eu n-am mai petrecut, dar m-a petrecut cu gândul, cu vorba și cu mâna înapoi, și mi-a spus: «Teo, nu mori tu că spun ăștia!». Mulțumesc”, a completat Teo, după ce au fost difuzate imaginile cu Adrian Sârbu.

«Adrian Sârbu e mentorul meu, e omul care m-a ghidat în viața asta»

În 2015, când Adrian Sârbu a fost reținut în dosarul Mediafax, Teo Trandafir a avut numai cuvinte de suținere pentru cel pe care l-a numit mentorul ei și cel care a susținut-o din toate punctele de vedere de-a lungul carierei și, mai ales, în momentele în care a fost la limita dintre viață și moarte.

"Da (mi-aș da viața pentru Adrian Sârbu - n.r.). Adrian Sârbu nu este prietenul meu, e mentorul meu, e omul care m-a ghidat în viața asta, care m-a adus până aici, care atunci când m-am rătăcit, m-a adus înapoi, care m-a disprețuit când a trebuit. Mai mult decât atât, dacă o întrebați pe mama cine e Adrian Sârbu, e mai important decât dacă mă întrebați pe mine. Mama e un om discret, dar o să vă spun eu. Mama se uita la fotografiile cu mine și se întreba ce o să se întâmple cu ea când eu o să mor, iar eu mă uitam și mă întrebam ce o să se întâmple cu copilul meu atunci când o să mor. A băgat în mine toată încrederea de care aveam nevoie, mi-a băgat în cap că o să trăiesc, și acum copilul meu are mama", spunea Teo Trandafir la acea vreme.

Loading...

Citește și

  • alice peneaca bobby paunescu

    Adrian Sârbu și Bobby Păunescu, milionarii care fac legea în film şi televiziune se mândresc cu iubitele lor superbe, Cristina Iacob şi Alice Peneacă. La banii lor, ar putea să-şi facă vacanţele în orice colţ din lume, însă nu au ratat vara asta Litoralul românesc. Milionarii Adrian Sârbu şi Bobby Păunescu nu au venit singuri la mare, ci însoţiţi de partenerele lor, pe cât de tinere, pe atât de sexy.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1