Iat-o pe Paris Hilton de România! Câinii ei trăiesc într-o vilă de lux

diana-lucan-caine.jpg

diana lucan si unul din cainii ei preferati
Diana Lucan, alături de Erika, o Shih Tzu în vârstă de 12 ani
foto: arhivă personală

Diana Bianca redefinește luxul românesc. Asemenea celebrei Paris Hilton, proprietara unui lanț de centre de chirurgie și tratamente estetice de la noi împarte o vilă cu lux din nordul Capitalei cu două cățelușe de rasă, Mia și Erika.

La vârsta ei, Diana Bianca are cam tot ce își poate dori o femeie. Este o femeie de succes, cu afaceri care au propulsat-o în categoria milionarilor. Blondina sexoasa deține trei centre luxoase de chirurgie și tratamente estetice în Suceava, Bacău și București.

Diana locuiește într-o vilă cu două etaje în nordul Capitalei, împreună cu cele două cățelușe ale ei, Mia, o Chihuahua în vârstă de 7 ani, și Erika, o Shih Tzu de 12 ani. Luxul în care își răsfață Diana animalele de companie ne- a trimis cu gândul la Paris Hilton, care a plătit nu mai puțin de 325.000 de dolari pentru o vilă în miniatură pentru cele nouă patrupede ale ei.

Câinii Dianei trăiesc în lux

"Cel mai de preț cadou pe care mi l-am făcut  nu este nicio bijuterie, ci cățelușele mele, Erika și Mia. Iubirea pe care o poți primi de la niște animăluțe îți schimbă lumea total. Iar momentele mele de adevărată relaxare și liniște sunt atunci când, după ce îmi termin treburile, ajung acasă, iar ele îmi alungă cu bucuria lor toate supărările de peste zi. Totuși, până la urmă, lucrurile și persoanele de care ne înconjurăm sunt importante doar prin bucuria pe care ne fac să o trăim. Altfel, sunt doar alte obiecte peste care se va așterne praful. Sau oameni care erau în trecere. Le am de ceva timp și fac parte din familia mea. Este adevărat, au pe fiecare etaj amenajat câte un locșor, sunt mega răsfățate", a povestit Diana Bianca.

Dianei îi plac bijuteriile, pantofii, poșetele de firmă, iar casa ei seamănă cu un magazin din Paris. A cheltuit sute de mii de euro pe accesorii de lux, însă spune că nu lucrurile sunt valoroase, ci tot dragostea necondiționată a cățelușelor. 

  • Diana Bianca îşi ţine căţeii în lux
  • Are o garderobă impresionanta cu accesorii de la creatori celebri
  • Maximize

1/7

"Cred că fiecare femeie are nevoie de mici bucurii, pentru că ele sunt, de multe ori, cele care te motivează să mergi mai departe, să treci peste obstacole, dezamăgiri. Recunoaștem sau nu, tuturor ne place să fim înconjurați de lucruri frumoase, iar nouă, femeilor, cu atât mai mult. Moda se schimbă rapid și ne tentează mereu câte ceva: o bijuterie, o poșetă sau o pereche de pantofi. Nu mereu, doar ceea ce este de firmă arată excepțional, dar recunosc faptul că oricând port cu drag un pantof Louboutin, Jimmy Choo și, cu aceeași plăcere, o încălțăminte semnată Mihai Albu. În materie de genți rămân fidelă Hermes-ului și Chanel-urilor. Chiar dacă am multe alte poșete, mereu tot pe primele două le aleg. Cel mai scump accesoriu? Cred că un ceas. Eu am niște ani în spate, în care am încercat să construiesc un business și la fiecare reușită profesională m-am obișnuit să îmi fac singură câte un mic cadou - o poșetă, o pereche de sandale... cam ce mi-aș fi dorit mai mult, în acel moment", a mai spus afacerista.

Cățelul Florei Năstase, răsfățat ca un copil 

"Regina Blănurilor" Flora Năstase are o vilă imensă în buricul Bucureștiului. În cei 600 de mp aceasta locuiește cu Kiki, cățelul ei preferat. Designerul îl răsfaţă mai ceva ca pe un copil. Kiki are bonă personală, o garderobă impresionantă şi o însoțește pe Flora prin toate vacanțele ei exotice. 

Cățelușa Ancai Badiu, garderobă scumpă 

Fosta componentă a trupei Class, Anca Badiu, este posesoarea unei cățelușe Chihuahua în vârstă de 10 ani pe nume Bijou. Aceasta a mărturisit în repetate rânduri că îşi iubeşte câinele ca pe propriul copil. Artista n-a avut nicio reținere să cheltuie o adevărată avere pentru Bijou, de la genţi de transport de mii de euro, până la haine şi accesorii elegante. 

 

Loading...

Citește și

  • Paris Hilton

    Moştenitoarea lanţului de hoteluri Hilton, Paris Hilton (36 de ani) ştie să facă bani şi singură! Nu are nevoie să aştepte să-şi primească moştenirea de la celebra ei familie.

  • Paris Hilton, moștenitoarea imperiului cu același nume, a aterizat joi, 5 iulie, pe aeroportul Otopeni, aflându-se la bordul unui avion privat. Este pentru prima dată când multimilionara vizitează țara noastră, însă Paris nu a venit pentru relaxare sau shopping! Celebra blondă urmează să susțină un spectacol într-un club din Capitală, unde va întreține atmosfera petrecerii, mixând muzică pentru partipanții la eveniment.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1