I-a "terminat” pe amândoi. Puştoaica Laura Dincă, ping-pong cu Boureanu şi Botezatu

boureanca_84854700.jpg

laura dinca, iubita lui boureanu, catalin botezatu
La doar 18 ani, Laura a "bifat" două celebrităţi: Boureanu şi Botezatu
foto: romaniatv.net

Când te-ai fript cu ciorbă, sufli şi-n iaurt. După divorţul de Valentina Pelinel, despre care se spune că a fost unul costisitor, Cristian Boureanu s-a reorientat. Pentru a-şi “securiza” generoasele conturi bancare, mai nou, politicanul combină puştoaice.

În urmă cu doar câteva zile, Laura Dincă (18 ani), eleva de clasa a XI-a care i-a făcut minţile nod lui Cristian Boureanu, susţinea sus şi tare că politicianul este primul bărbat din viaţa ei.

boureanu-si-iubita-sa.jpg

Laura Dincă îşi doreşte doi copii cu Boureanu
FOTO: Arhiva personală

"El a fost primul bărbat din viaţa mea. Ne înţelegem foarte bine. Nu contează vârsta. Eu şi Ioana, fata lui Cristi ne inţelegem foarte bine. Ne împrumutam şi haine. Cristi găteşte, are grijă de noi. Cel mai des îmi face omleta. Îmi doresc doi copii. Cristi işi doreşte trei copii. Peste 10 ani mă vad la casa mea. Cristi este un bărbat gelos. Intru pe contul lui de Facebook, reconosc. Nu mă deranjează ca Cristi ţine legătura cu Valentina Pelinel. Este o femeie frumoasă", a spus Laura, pe 20 februarie, "La Maruţă".

Contrar afirmaţiilor sale, se pare că, în vara anului 2014, i-a căzut cu tronc un alt bărbat celebru, cam de-o vârstă cu mami şi tati. Este vorba despre Cătălin Botezatu. La vremea respectivă, cel mai celebru designer al României a apelat la replica lui favorită: "Eu am tot spus! Bucureştiul este un mare pat în care nu s-au schimbat de mult timp aşternuturile", a spus Bote, în stilu-i caracteristic, lăsând loc de interpretare.

enational.jpg

iubita lui boureanu, laura, botezatu
Laura Dincă a fost văzută, de mai multe ori, alături de Cătălin Botezatu
foto: enational.ro

Frumoasa constănţeancă visează la o carieră în televiziune. Aşadar, nu e de mirare că a fost văzută, de mai multe ori, alături de Botezatu, mai ales că este concurentă la emisiunea Supermodels, de la Kanal D. E limpede că ştie ce vrea şi ce trebuie să facă pentru a-şi atinge obietivul. La doar câteva luni, chipul inocent şi trupul perfect al Laurei şi-au spus, din nou, cuvântul. Uite-aşa, l-a combinat pe Boureanu.

Laura Dincă a fost cea de-a două cucerire după mediatizata despărţire de Valentina Pelinel. Înainte de a se îndrăgosti de puştoaică, politicianul a avut o relaţie cu o blondă..un pic mai mare. Adelina Mihăilescu, 23 de ani.

10858454_883003158398566_5001941687391226711_n.jpg

fosta iubita a lui boureanu
Adelina a prins doar Crăciunul şi Revelionul la braţul lui Boureanu. Anul nou i-a adus o nouă cucerire politicanului
foto: arhiva personală

Invitată luni, “La Măruţă”, Adelina părea destul de afectată de faptul că Boureanu are pe altcineva.

"Am multe cadouri de suflet şi amintiri frumoase cu Boureanu. Eu nu o judec pe Laura. Când îl văd , mă răscolesc amintirile. Nu mă aşteptam să ne despărţim", a spus Adelina, încercând să disimuleze trăirile interioare.

adelina_mihailescu.jpg

adelina mihailescu, iubita lui boureanu
Uite cât de bine arată Adelina Mihăilescu, penultima blondă din viaţa lui Boureanu
foto: captură ProTV
Loading...
 
 

Citește și

  • Burlacul Cristian Boureanu trăieşte la maximum după ce a redevenit un bărbat liber! A pus punct unui mariaj de şapte ani cu fotomodelul Valentina Pelinel şi în loc să stea să-şi plângă de milă a început asediul asupra tinerelor domnişoare. Toată vara, le-a schimbat mai ceva ca pe şosete, însă cu toate s-a purtat ca un adevărat gentelman până în ultima clipă, când le-a dat papucii.