I s-a îndeplinit visul lui Borcea! Cum a reacționat când a aflat că va fi tată de fetițe gemene

cristi-borcea-si-valentina-pelinel-sarut.jpg

cristi borcea, valentina pelinel, sarut
Cristi Borcea face nunta pentru a treia oară cu Valentina Pelinel
Foto: Arhivă personală

Încă de când a aflat că Valentina Pelinel, proaspăta lui soție, îi va mai dărui încă doi copii, fiind însărcinată cu gemeni, Borcea a fost în culmea fericirii. Întrebat de presă, la momentul respectiv, ce sex și-ar dori să aibă cei doi micuți, fostul acționat de la Dinamo a răspuns, fără să stea pe gânduri, că ar dori neapărat fetițe. Iată că visul i s-a îndeplinit, și controlul medicului a dezvăluit că Borcea și Valentina ar cam trebui să se gândească de pe acum la nume de fete, pentru cele două micuțe care vor veni în curând pe lume.

„Eu aș vrea fetițe, să vedem. Nu vom face o petrecere acum, doar ne-am cununat. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar chimia și-a spus cuvântul. Am primit vestea că voi fi tătic foarte fericit. Plecăm în Bodrum, în Turcia, în următoarele opt zile, pentru un detox, pentru problemele pe care le am. Tata mi-a dat sfatul, ține mult la Valentina, să am grijă de ea și să fim o familie până la sfârșitul vieții”, spunea Cristi Borcea, la ieșirea de la Starea Civilă din Voluntari, în ziua de 12 septembrie, când s-a căsătorit civil cu Valentina Pelinel.

pelinel_si_borcea1.jpg

Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor organiza nunta în străinătate
Foto Instagram

Acum că dorința lui s-a materializat, reacția omului de afaceri a fost una pe măsură, după ce a aflat că va fi, într-adevăr, tătic de fetițe gemene. Conform unor surse apropiate cuplului, afaceristul a organizat o petrecere în cinstea măririi familiei sale, la un restaurant de lângă București. Alături de alte 50 de persoane, Cristi Borcea a petrecut până în zori, cu lăutari și cu o masă îmbelșugată.

„A dat o masă mare, pentru vreo 50 de persoane, a chemat lăutarii și s-a lăsat cu distracție până dimineață”, au dezvaluit prietenii lui Borcea, potrivit celor de la Wowbiz. Cristi Borcea și Valentina Pelinel mai au împreună un băiețel, pe Milan, în timp ce afaceristul mai are copii și din căsătoriile anterioare, urmând să ajungă la numărul 9, în momentul în care se vor naște și cele două fetițe gemene pe care le așteaptă Valentina. 

 

Loading...

Citește și

  • Surprizele se țin lanț în cuplul Valentina Pelinel-Cristi Borcea. După ce pe 12 septembrie s-au căsătorit și au anunțat că așteaptă gemeni, acum cuplul pregătește în mare secret cununia religioasă. Click! a aflat când va fi ziua cea mare, dar și ce invitați de seamă sunt așteptați la petrecere.

  • În urmă cu două zile, Cristi Borcea s-a cununat civil cu fostul model Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit și un băiețel, și alături de care fostul acționar de la Dinamo dorește să-și petreacă restul vieții. Cei doi proaspăt însurăței au planificat deja și ceremonia religioasă, stabilind să organizeze evenimentul undeva în străinătate. Viitorii miri și-au ales și nașii de nuntă, după ce Gigi Becali, cel care l-a cununat pe Borcea cu una dintre fostele soții, a refuzat să-l mai nășească pe acesta, din motive religioase.