Horia Vîrlan povestește cum a ajuns la divorț

horia_virlan_divort_bucatarie.jpg

Horia Virlan divort
Horia Vărlan, despre divorț, într-un interviu sincer: „Prima oară am fost căsătorit mai puțin”
foto: Prima TV

La televizor este simpatic și zâmbește mereu. Dar necazurile nu l-au ocolit nici pe Horia Vîrlan (51 de ani). Îndrăgitul bucătar care prezintă show-urile „Cireașa de pe tort” și „Mama mea gătește mai bine”, la Prima TV, a făcut, pentru Click!, declarații în exclusivitate despre mariaj și divorț

Din 2007, de la debutul său pe micul ecran, până acum, Horia Vîrlan a cucerit inimile gospodinelor. Așa se face că bucătarul de la Prima TV se poate lăuda cu un număr impresionant de admiratoare. Totuși, soția sa, cu care este căsătorit de 26 de ani, a reușit să facă față acestei concurențe. „Admiratoarele mele sunt, în general, trecute de 50 de ani. Ea (soția, n.r.) nu trebuie să le facă față, asta este responsabilitatea mea”, a explicat Horia Vîrlan, pentru Click!

Horia Vîrlan, despre divorț

Este pentru prima dată când bucătarul de la „Cireașa de pe tort” și „Mama mea gătește mai bine” a vorbit deschis despre viața sa personală. Horia Vîrlan a recunoscut un lucru știut de foarte puțină lume: a divorțat. „Prima oară am fost căsătorit mai puțin. A fost acel moment de inconștiență primară, care se întâmplă atunci când chiar n-ai foarte multă minte. După aceea am mai căpătat ceva din acest articol”, a explicat Horia Vîrlan cum a ajuns la divorț.

Horia Vîrlan, după divorț și-a refăcut viața

Ce a dus la divorț, la eșecul primului său mariaj? „Am fost amândoi copii. Am fost prieteni vreo trei ani și căsătoriți un an și ceva. N-am mai văzut-o de mai mult de 20 de ani”, a mărturisit, sincer, Horia Vîrlan. „Cu actuala soție sunt de dinainte de Revoluție, de 26 de ani”. Cei doi au o fată – Ileana (22 de ani) - și un băiat, Adrian (26 de ani). Ambii copii moștenesc talentul tatălui, dar numai fetei îi place cu adevărat să gătească.

„Talentați sunt amândoi. Dar lui Adrian îi place mai mult să fie servit, nu-i place nici măcar să-și încălzească mâncarea. Fică-mea, în schimb, când era micuță – acum e studentă în anul trei – a învățat să gătească. Știe să facă tot felul de mâncăruri: ciorbe, supe și supe-creme, mâncăruri, salate și face deserturi – tot felul de prăjiturele, tarte – știe să facă toate năzdrăvăniile astea”, a mai spus Horia Vîrlan, care și-a refăcut cu adevărat viața după divorț.

Horia Vîrlan nu vrea să-și mărite fata

De câte ori vorbește despre copiii săi, Horia Vîrlan se emoționează, pentru că-și aduce aminte cu drag de perioada în care ei erau mici. Dacă ar putea, ar întoarce acele timpuri.

  • Cine n-ar vrea s-o ia pe fata lui Vîrlan acum, nu?

Las-o în pace. Dar de ce trebuie, fraților, să vorbim despre măritiș acuma? Lăsați copila să stea liniștită, cu tata și cu mama. Au obiceiul copiii ăștia să crească și să-și ia zborul. Și după aceea părinții rămân singuri, cum au rămas și părinții noștri. Mie nu-mi place. Aș vrea să-i am tot timpul mici, dar nu se poate. Mi-e dor de copii când erau ei mici, mi-e dor și de mine când erau ei mici.

  • Dar ea gătește frecvent?

Nu, deloc. Învață pe rupte. Face o facultate grea, exact ce trebuia să termin eu – Drumuri, Poduri și Căi Ferate – nu știu de ce s-a dus acolo. Cred că din dragoste pentru mine și pentru taică-su mare. Dar ea din prima zi a ultimului an de liceu a zis că se duce la Universitate să facă Fizică. Deja o vedeam fizician, după aia a zis «Nu mai vreau așa ceva». În ultimul semestru a zis «Vreau să mă duc să face Ingineria Managementului, parcă așa ceva, în limbi străine, la Politehnică». Ca după aia să se înscrie la Căi Ferate, Drumuri, Poduri. Și, iată, îi place. Numai că e o facultate criminală. Sunt încântat de ea. Vorbește în engleză și spaniolă, fluent și îi plac podurile

Loading...

Citește și