Horia Vîrlan a filmat pentru serialul «Trăsniţii»

12-13-vedete-virlan.jpg

Horia Vîrlan, alături de Constantin Zamfirescu, zis şi Coana Frosa

Maestrul Horia Vîrlan (54 de ani), gazda emisiunilor “Super cireaşa de pe tort” şi “Mama mea găteşte mai bine”, va fi invitat special, în această seară, de la 22.30, în “Trăsniţii”.

 La Prima TV se va difuza un episod special, în care Gogoaşe, Coana Frosa, Ema, Sofia şi Chiorete ajung în platoul emisiunii “Mama mea găteşte mai bine”. Trăsniţii vor găti şi vor prepara cele mai neaşteptate mâncăruri pentru a-i impresiona pe juratul emisiunii, Horia Vîrlan, şi pe gazda show-ului, Valentin Samfira.

“Revederea cu bunul şi deja vechiul meu prieten Horia Vîrlan a fost ca o minivacanţă cu amicii la un grătar, doar că era la muncă. Singura aeriană, topită şi sigură că şi-a găsit jumătatea (mă rog, întregul...) a fost coana Frosa, cotoroanţa de “cirvici”, care l-a pupăcit pân’ la loc comanda pe ibovnicul ei, Horică”, ne-a povestit Constantin Zamfirescu (48 de ani), cel care le dă viaţă lui Gogoaşe şi Coanei Frosa.

Loading...

Citește și

  • Noul an aduce în grilele televiziunilor mai multe emisiuni culinare, căci românii par dornici să înveţe cum să facă spectacol în bucătărie. În 2017, la Prima TV, Horia Vîrlan revine cu două producţii, nu cu una, căci pe lângă „Mama mea găteşte mai bine” va relua şi îndrăgita emisiune „Cireaşa de pe tort”!

  • Cunoscutul şi îndrăgitul bucătar de la Prima TV îşi încarcă bateriile înainte de a începe filmările pentru sezoanele noi ale emisiunilor “Cireaşa de pe tort” şi ”Mama mea găteşte mai bine”.

  • Cel mai îndrăgit bucătar, Horia Vîrlan (52 de ani), se întoarce primăvara aceasta la Prima TV, cu două emisiuni celebre: „Cireaşa de pe tort” şi „Mama mea găteşte mai bine”, sezonul al patrulea.

  • Maestrul bucătar din emisiunea „Mama mea găteşte mai bine”, de la Prima TV, cunoscutul Horia Vîrlan (53 de ani) este mai tot timpul la filmări, astfel că în puținul timp rămas liber îi place să se relaxeze în curte: „Am cumpărat seminţe de flori şi, când am avut timp, le-am plantat şi le-am îngrijit cât am putut eu de bine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1