Horia Brenciu, spectacol aniversar la Sala Palatului

„Când mă gândesc la viaţa mea şi la tot ce mi s-a întâmplat în 25 de ani, ştiu că sunt cel mai norocos om din lume. Şi tutuşi, sunt doar primii 25...”, spune Horia Brenciu, referindu-se la tot ceea ce au însemnat pentru el cei 25 de ani de carieră (în televiziune, radio, filme şi scenă).

Şi cum ar putea trece pe lângă aceşti ani plini de amintiri fără să împărtăşească bucuria cu prietenii din ţară?! Astfel, în această toamnă a pornit într-un turneu aniversar prin 14 oraşe, care va culmina duminică, 9 decembrie, cu un concert aniversar la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele au preţuri cuprinse între 60 şi 200 de lei. 

 

Loading...

Citește și

  • 25 de ani de la prima apariție TV, 15 ani de când este alături de HB Orchestra și 10 ani de la primul album, asta sărbătorește în 2018 Horia Brenciu!

  • Îi vedeţi hârjonindu-se la concursul ”X- Factor”, unde sunt colegi de bancă la masa juriului, însă Delia şi Horia Brenciu pregătesc şi spectacolele lor aniversare. Solistul vă aşteaptă, pe 7, 8 şi 9 decembrie, la ”Împreună de…25 de ani”, iar cântăreaţa, la concertul grandios ”Acadelia”, din 14, 15 şi 16 noiembrie, cu prilejul celor 20 de ani de la debut. Ambele spectacole au loc la Sala Palatului din Capitală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1