Horia Brenciu, nemulţumit de PRO TV: "Nu faci lucruri de genul ăsta"

cliima20111119_0178_1.jpg

Horia Brenciu, nemulţumit de trustul la care a lucrat până nu demult

Horia Brenciu, în prezent jural al emisiunii X Factor, de la Antena 1, nu este de acord cu decizia Pro TV de a difuza show-ul "Vocea României" în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră cu show-ul pe care îl jurizează el.

Emisiunile "X Factor" şi "Vocea României" duc o luptă acerbă pentru audienţe, mai ales că se difuzează în acceaşi zi şi la aceeaşi oră. Dat fiind faptul că Antenele au decis mai întâi ziua difuzării, Brenciu consideră injustă decizia Pro TV de a da pe post show-ul lor de talente în acelaşi timp.

"Nu suntem sclavi aruncaţi în arenă. E vorba de o competiţie serioasă şi aş vrea să mai fie încă două posturi care să facă mai aspră competiţia. Dar lasă emisiunile la ore diferite! Nu faci lucruri de genul acesta... Telespectatorii aşteaptă cu interes ambele emisiuni şi adevărata valoare va fi tranşată după terminarea acestui sezon, nu după primele emisiuni în care sunt mii de factori ce fac din una sau alta lider de audienţă. Publicul decide dacă va câştiga spectacolul sau câteva pledoarii, întoarceri de scaune şi doar voci", a declarat Horia Brenciu pentru ziarul Ring.

Loading...