Horia Brenciu a găsit imn pentru emisiunea “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

copyright_gabriela_arsenie-antena1_120714_xf4_auditii_0400.jpg

Cei trei juraţi Delia Brenciu  Bănică mulţime surprize
Cei trei juraţi, Delia, Brenciu şi Bănică au avut parte de o mulţime de surprize
Sursa foto: Antena 1
Citeste tot despre: 

Audiţiile cu juriul pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor, difuzat în fiecare vineri, la Antena 1, le-au rezervat celor trei juraţi, diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică o mulţime de surprize.

Chiar când credeau că nimic nu îi mai poate surprinde, în faţa lor şi-a făcut apariţia un rapper de 32 de ani din Republica Moldova. De la atitudine şi până la genul muzical adoptat, nimic nu prevestea versurile melodiei alese de acesta - mai exact descrierea procesului de „producere” şi servire a mămăligii.

Horia Brenciu i-a spus imediat concurentului: „Îi dau acum un telefon lui Scărlătescu şi ii zic <<Băi, am un imn pentru emisiunea “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Ăsta trebuie să fie imnul, Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea, cântând <<Mămăligă>>”, a mărturisit râzând showmanul de la X Factor.

Şi rock-starul Bănică  a fost plăcut surprins de reprezentaţia concurentului: „Voi, moldovenii de peste Prut aveţi acest haz specific, epic, aveţi poveşti, dar asta cu mămăliga... n-am mai auzit aşa ceva. Bravo! Original, bine de tot!”, i-a spus el.

Cum sună melodia care a făcut furori pe scena „X Factor”, rămâne de văzut mâine seară, de la 20:30, la Antena 1.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1