Horaţiu Mălăele şi fiul său, colegi de scenă

malaele_fiu.jpg

Horatiu Mălăele fiu Bogdan Malaele
Horatiu Mălăele, alături de fiul său, Bogdan

Teatrul de pe Lipscani şi Horaţiu Mălăele vă invită, în luna februarie, la o nouă premieră: “Jocul vieţii şi al morţii”. De data asta una specială, căci alături de el, pe scenă, va urca fiul său mai mare, Bogdan.

În vârstă de 27 de ani, Bogdan Mălăele a terminat Facultatea de Regie şi Film se află la a doua experienţă actoricească alături de tatăl său. El a mai jucat alături de Horaţiu Mălăele (63 de ani) în piesa „În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine”. De asemenea, au mai fost de câteva ori colegi de platou în câteva filme, numai că abia acum colaborarea lor capătă consistenţă.

În “Jocul vieţii şi al morţii”, piesă care va avea avanpremiera pe 5 februarie şi premiera pe 6 februarie la Sala Mare, alături de Horaţiu şi Bogdan Mălăele vor mai juca Pavel Ulici, Mihai Stănescu, Lari Giorgescu, Crina Semciuc şi Ada Condeescu. Scris de Horia Lovinescu, spectacolul este regizat de Horaţiu Mălăele. El interpretează şi rolul principal, al Tatălui.

Biletele pentru spectacolele de pe 5 şi 6 februarie sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului de pe Lipscani (str. Lipscani nr. 53) şi online, pe www.bilete.ro.

afis_joculvietiisialmortii_premieralipscani.jpg

Jocul Vietii si al Mortii
Afisul spectacolului Jocul Vietii si al Mortii
Loading...

Citește și