Honorius Prigoană este de nerecunoscut! Iată cum arată în prezent cel mai bun prieten al iubitului Elenei Udrea

adriana_bahmuteanu_46615600.jpg

Honorius Prigoană, alături de Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu
Citeste tot despre: 

În această săptămână, tabloidele şi emisiunile mondene din ţara noastră au scris pe larg despre un nou scandal în care sunt implicaţi Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, vedeta TV fiind acuzată de fostul ei soţ că i-a torturat pe cei doi copii pe care îi au împreună, Eduard şi Maximus.

Cu toate că problemele dintre cei doi nu mai surprind pe nimeni, acuzele de acum sunt foarte grave, însă Adriana Bahmuţeanu a spus că instanţa va decide cine are dreptate. Odată cu acest scandal, în atenţia publicului au reajuns şi Honorius şi Silvius Prigoană, băieţii cei mari ai afaceristului. Despre aceştia, în urmă cu un an Silviu Prigoană afirma că trebuie să se descurce, deoarece el nu le va lăsa nimic din avere. „Copiii primesc de la mine tot ce este mai important: sănătate! De restul, să se descurce şi singuri“, afirma în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Din câte se pare, ceea ce a spus Silviu Prigoană nu are legătură cu realitatea, deoarece Honorius Prigoană se ocupă de toate afacerile familiei, după ce tatăl lui s-a retras din activitate. Mai mult decât atât, fiul cel mare al lui Prigoană este prieten foarte bun şi cu Elena Udrea şi cu iubitul ei, Adrian Alexandrov.

Iată cum arată în prezent Honorius Prigoană

Loading...