Hannelore de la Insula Iubirii, declarație de dragoste pentru Bogdan, soțul ei

hannelore-bogdan-inusla-iuirii.jpg

Hannelore i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste lui Bogdan
Foto Facebook

Hannelore și Bogdan au format cel mai controversat cuplu de la Insula Iubirii din sezonul 4 și chiar și după finalizarea filmărilor, și după infidelitățile petrecute, cei doi au ales să se căsătorească.

Ba, mai mult, Hannelore vrea să îl asigure pe Bogdan că el este alesul inimii, iar faptul că s-au căsătorit este cea mai bună decizie pe care el a luat-o. Ea a publicat o fotografie în care a apărut alături de proaspătul ei soț și i-a făcut cea mai frumoasă declarație de iubire.

hannelore-bogdan.jpg

Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii s-au căsătorit
Foto Facebook

'Nu există cuvinte prin care să îți pot spune cât de mult te iubesc!”, a fost declarația de dragoste pe care Hannelore i-a făcut-o lui Bogdan pe Facebook.

Ce mesaje i-a trimis Hannelore ispitei Raul

În cadrul ultimei ediții difuzate ale emisiunii Insula Iubirii, noi detalii au ieșit la iveală, iar noii soți Hannelore și Bogdan s-au certat din nou, din cauza unor mesaje pe care Hannelore i le-a trimis ispitei Raul.

„Convorbiri de 30 de minute inițiate de ea, au urmat multe mesaje”, a început Raul confesiunea. „Doamne abia aștept să te văd. Mi-ai dat așa un fior în mare… ai pus mâna pe mine și m-au luat gândurile”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care Raul le-a primit după finalizarea filmărilor de la Insula Iubirii.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1