Gyorfi, manechin în lenjerie intimă, la 50 de ani. Dar ce s-a întâmplat cu faţa ei?

daniela-gyorfi-prezentare-lenjerie-intima_2.jpg

daniela gyorfi
Daniela Gyorfi, în alb, alături de alte fotomodele sexy

Încă de când s-a lansat, Daniela Gyorfi a avut o imagine controversată. A fost printre primele vedete care au pozat în Playboy, iar acum, la vârsta de 50 de ani, șochează cu o nouă apariție îndrăzneață. Artista a defilat într-o prezentare de modă incendiară.

Curajoasă! Asta se poate spune despre ultima apariție a cântăreței Daniela Gyorfi. Luna aceasta a implinit 50 de ani, așa că gestul ei este întemeiat, dorind să arate că o femeie poate fi sexy indiferent de vârstă. Solista a apărut într-o ședință foto controversată, fiind fotomodel pentru un designer de lenjerie intimă. Artista a purtat un compleu format din sutien, chilot și o cămașă din mătase și dantelă, cu aplicații din pietre Swarovsky. Ținuta i-a scos în evidență bustul generos, siliconat în urmă cu câțiva ani și abdomenul plat.

daniela-gyorfi-prezentare-lenjerie-intima_11.jpg

daniela gyorfi
Daniela Gyorfi a pozat sexy la 50 de ani

”A fost o prezentare inedită, a designerului Cristina Oae, cu care am mai colaborat și pentru videoclipurile mele. Eu cred în tinerele talente, le susțin, mi-a plăcut mult conceptul, așa că am fost invitat special, sau «mireasa colecției», cum se spune,  în prezentarea ei. Nu eram doar cu sutien și chiloți, am avut și un halat pe mine. Am avut emoții, pentru că a fost prima dată când am făcut asta. Nu aș mai poza goală, dar în lenjerie aș mai defila”, a declarat Daniela Gyorfi pentru Click!. De remarcat că faţa solistei arată din ce în ce mai întinsă, însă vedeta nu s-a sfiit niciodată să spună că apelează la tratamente noninvasive, cum ar fi injecţiile cu botox sau cu acid hialuronic.

În ceea ce privește lenjeria intimă, Daniela ne-a spus ce preferă la acest capitol. ”Mie imi place negru, pentru că e cea mai sexy culoare. Și roșu e sexy, bejul. Depinde de pielea pe care o ai, de culoarea părului. Îmi plac lenjeriile cu detalii, cu fundițe, cu o cataramă micuță, cu un cristal Swarosky”, ne-a mai spus Daniela.

Loading...

Citește și

  • S-a sărbătorit în avans, a primit o vacanţă alături de familia ei şi chiar şi-a cumpărat singură cadourile. Vineri, Daniela Gyorfi a schimbat prefixul, iar cu această ocazie ne-a spus cum reuşeşte să menţină acul cântarului fix la greutatea care are acelaşi număr ca şi vârsta, adică 50!

  • E campioană la operaţii estetice, dar şi-a asumat această pasiune şi nu se fereşte să recunoască faptul că apelează la bisturiu sau la intervenţii noninvazive. Daniela Györfi (49 de ani) a băgat bani grei în buzunarele medicilor esteticieni, însă de multe ori a cam exagerat, aşa cum s-a întâmplat şi acum.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1