Györfi, 48 kg la 48 de ani

10-vedete-foto-1-30-cm-tifetz.jpg

Daniela Györfi arată ca o puştoaică şi, cu toate acestea, vrea să slăbească în continuare
Foto: Dorin Constanda
Citeste tot despre: 

48 de ani, 48 de kilograme, 1,64 metri înălţime şi haine măsura cea mai mică! Aceste coordonate o descriu acum pe Daniela Györfi, una dintre cele mai filiforme artiste din showbizul românesc. Ea ne-a povestit cum a ajuns la această greutate, deşi recunoaşte că nu se poate abţine de la cartofi prăjiţi şi prăjituri.

Extrem de atentă cu silueta ei, Daniela Györfi a ajuns să aibă greutatea unei eleve de şcoală generală. La 48 de ani, artista cântăreşte 48 de kilograme. A fost mai plinuţă doar în perioada sarcinii cu micuţa Maria (5 ani şi jumătate) dar, chiar şi atunci, cântăreaţa a luat în greutate doar 13 kilograme, pe care a reuşit să le topească imediat. 

Deşi ar fi arătat extrem de bine şi cu forme, blondina consideră că pentru înălţimea pe care o are, de 1,64 metri, ar trebui să mai slăbească. Joi, la deschiderea atelierului ”Sine by Seila”, în noua locaţie din Dorobanţi, artista a făcut furori cu trupul ei firav, ca tras prin inel, iar salopeta de inspiraţie militară i-a pus în evidenţă bustul proeminent şi picioarele subţiri. Apariţia a fost una de senzaţie, iar invitaţii nu s-au putut abţine să nu o întrebe: “câte kilograme ai? mai slăbeşti mult?”. Cum a ajuns Györfi să aibă dimensiunile unei puştoaice, ne-a povestit chiar ea. 

«Mănânc de toate, chiar şi prăjituri»

10-vedete-foto-3-2-col.jpg

Daniela Györfi şi George Tal au împreună o fetiţă de 5 ani şi jumătate

“Mănânc de toate, chiar şi prăjituri, cartofi prăjiţi, însă nu fac excese. Se ştie că salatele şi apa cu lămâie sunt sfinte pentru talia de viespe, dar nu pot supravieţui doar cu asta. Am o mare slăbiciune pentru prăjituri, se mai depun pe fund, pe ici-colo, dar eu mă simt bine cu kilogramele pe care le am. Fac tratamente, fac şi sport, dar nu la sală. Pentru mine, mişcare înseamnă să alerg după fiica mea, Maria, şi să mă împart între casă-şcoală-concerte.  De-asta arată acul cântarului atât de puţin”, a declarat  Daniela Györfi pentru Click! 

Pentru că poartă cea mai mică măsură la haine, artista îşi face rochii şi pantaloni pe comandă. Extra extra small (n.r. XXS, cel mai mic număr la haine) este măsura care i se potriveşte, iar Seila Gurdal se ocupă de ţinutele sale de scenă. 

10-vedete-foto-2-2-col.jpg

Artista este mai subţirică decât dansatoarea ei, de 18 ani

14937222_521304331410169_442833579027989828_n.jpg

Daniela Gyorfi, Seila Gurdal, haine de scena, dieta
Seila Gurdal este cea care îi face Danielei haine pe măsură
foto: Dorin Constanda
Loading...

Citește și

 • daniela gyorfi sexy chiloti

  Daniela Gyorfi a părăsit plaiurile mioritice pentru câteva săptămâni, aflându-se în turnei în străinătate. Sâmbătă (2 aprilie), cântăreața a cântat într-un club din Verona, Italia, unde a făcut furori într-o ținută foarte sexy. Daniela a stârnit imaginația bărbaților prezenți la concertul ei.

 • daniela gyorfi tata

  După moartea mamei ei, cântăreaţa a rămas singură. Daniela Gyorfi a mărturisit că nu şi-a mai văzut tatăl de foarte mulţi ani şi că bărbatul şi-a refăcut viaţa cu altcineva. Femeia cu care trăieşte a avut multe conflicte cu mama Danielei, iar artista preferă să stea departe de ei.

 • vedete top machiaj strada paparazzi

  Fetiţa Danielei Gyorfi (46 de ani) îi calcă vedetei pe urme, cel puţin din punct de vedere stilistic. Maria este o domnişoara cochetă, care îi cere mereu mamei hăinuţe cu personajele ei preferate din desenele animate. Micuţa nu iese din casă până nu îşi asortează ţinuta. Ultima ei apariţie, la o limonadă, s-a lăsat cu multe priviri întoarse.

 • daniela gyorfi

  Daniela Gyorfi (47 de ani) este cea mai mândră mămică. Fetiţa ei Maria a crescut ca din apă şi s-a transformat într-o adevărată domnişoră. În weekend, artista şi-a bucurat micuţa şi a dus-o Grădina Zoologică din Băneasa.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1